A Vivo megszünteti a NEX szériát, amit az X Note sorozat vált

0

Eddig a NEX készülékek foglalták magukban a leginnovatívabb technológiákat, amiket a Vivo csak alkalmazni tudott, és bár nem mindegyik okostelefon jelent meg kereskedelmi forgalomban, azért jó volt látni, mennyire erős az újító szándék a kínai gyártónál. A legfrissebb hírek szerint a NEX széria meg fog szűnni, a helyét pedig a Vivo X Note modellek veszik majd át.

Az új széria első telefonjáról korábban már irtunk, ez az a készülék, amelynek az egyik fontos jellemzője a 7 hüvelykes megjelenítő. A mobil a Vivo X Note névre hallgat, és a Samsung által gyártott E5 AMOLED panel fogja uralni az előlapját, a kijelző QHD+ felbontású lesz. A telefont egy kereskedő is kitette az oldalára Kínában, így a megjelenés előtt erősítve meg annak érkezését, illetve néhány jellemzőjét.

Előzetes render a készülékről

A Vivo X Note belsejében cseppet sem meglepő módon a Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, de nem csupán a prémium chipset miatt jöhetünk izgalomba, hiszen ott lesz a nagy területet lefedő, 3D-s ultrahangos ujjlenyomat-olvasó is, ami a megjelenítő mögé kerül.

A telefon operatív memória és tárhely szempontjából is a legjobbak között foglalhat majd helyet, 12 GB RAM-mal és 512 GB háttértárral fogják felszerelni a majdnem tablet méretű eszközt. Állítólag lesz egy megfizethetőbb verzió is, 256 GB-os belső tárhellyel.

A Vivo X Note hátoldalán az elsődleges képrögzítő modul egy Samsung S5KGN1 lesz, amely 50 megapixeles felbontással rendelkezik, ugyanez a modul található a Vivo 70 Pro+ és a Google Pixel 6 Pro hátlapján. A méretes mobil belsejében 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja majd a hardveres összetevők energiaellátását, a telep kompatibilis lesz a 80 wattos töltőkkel is.

A Vivo X Note várhatóan a következő hónapban jelenik meg, egyelőre kérdéses áron. Arról sem hallani semmit, hogy lesz-e nemzetközi értékesítés, de remélhetőleg kedvezni fognak a Kína határain túl élő phabletrajongóknak is.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid