Víz alatti kicsomagoló videón a Xiaomi Mi 11 Ultra

0

A Xiaomi régóta gyárt felsőkategóriás okostelefonokat, ám egyvalami mindig kimaradt a specifikációk sorából, mégpedig az IP minősítésnek megfelelő hivatalos védelem az elemekkel szemben. Ezt a hiányosságot pótolták a nemrégiben debütált Mi 11 Pro és Mi 11 Ultra modellek. És hogy mégis mennyire hatékony ez a védelem? Annyira, hogy a gyártó képes volt az Ultra kiadást a víz alatt kibontani, egy nagyon menő kicsomagoló videó kedvéért.

A felvételen az látható, hogy egy búvár valamilyen tartály vagy medence mélyén kicsomagolja a Xiaomi Mi 11 Ultrát, majd ezt követően még néhány fotót is készít a habok alatt. Hasonló videókat amúgy a T-Mobile is készített régebben, így demonstrálva az akkor aktuális Samsung Galaxy mobilok vízállóságát. Tagadhatatlanul hatásvadász, de kétségkívül látványos. A kínaiak telefonjai IP68 minősítésnek megfelelő védelemmel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy képesek másfél méter mélyen akár 30 percig is túlélni.

A Xiaomi Mi 11 Ultra nem csupán az IP68 ellenállás miatt méltó a figyelemre, hanem mert többek között Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészletet, 6,81 colos, 120 Hz-es QHD+ AMOLED képernyőt, valamint egy óriási, Samsung gyártmányú, 50 megapixeles ISOCELL GN2 érzékelőt is kínál a tulajdonosának, utóbbi jelen pillanatban a legnagyobb okostelefonos képrögzítő modul. Bővebben itt olvashatsz a mobilról.

Ezek is érdekelhetnek:

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid