Xiaomi 1More E1026BT-I Bluetooth 5.0 headset és egyéb friss cuccok akcióban

0

Ismét hoztunk nektek néhány leárazott Xiaomi cuccot, ráadásul igen érdekes új termékek is vannak közöttük, mint például a 1More E1026BT-I Bluetooth 5.0 fülhallgató.

Xiaomi 1MORE E1026BT-I Bluetooth 5.0 fülhallgató

A kínai gyártó szinte eláraszt minket vezeték nélküli fülesekkel, ott van többek között a Redmi AirDots, a Xiaomi AirDots és a Xiaomi AirDots Pro. A 1More E1026BT-I leginkább azzal érdemli ki a figyelmet, hogy egy fejlett, nagy tudású fülesről van szó hosszú üzemidővel, az ára pedig igencsak versenyképes a kategóriájában.

A kütyü természetesen használható zenehallgatásra és telefonálásra is, ráadásul a kiváló hangminőség mellé fejlett mikrofonokat kapunk, amelyek zajosabb környezetben sem mondanak csődöt. A Bluetooth 5.0 támogatás révén stabilabb kapcsolat és nagyobb hatótáv válik lehetségessé, és az üzemidőre sem lehet panaszunk, ugyanis egy töltéssel akár 6,5 óra zenehallgatás is lehetséges a fülesekkel, a 410 mAh-s töltős tokkal pedig ez megtöbbszörözhető.

A Xiaomi terméke nem csak párban használható, hanem úgy is, hogy csak az egyik füles aktív, ez leginkább akkor célszerű, ha elsősorban telefonálni akarunk vele. A 1MORE E1026BT-I BT fülesért eredetileg 89,99 dollárt kérnek a GearVita oldalán, az YRIMXM kuponnal azonban ez 55,99 dollárra csökkenthető, így az EU Priority Line szállítással olyan 18.500 Ft-ot kell fizetni (a legtöbbször vámmentes, de nem mindig). További részletek és rendelés ezen az oldalon.

Xiaomi Mojietu 3S autós töltő és FM transzmitter

Ez a termék gyakorlatilag megegyezik a népszerű Roidmi 3S-sel, igazából csak egy átnevezés történt. A kütyü alapvetően három dologra jó: lehet vele zenét hallgatni mobilról vagy más eszközről az autó hangfalain keresztül (FM transzmitter), tölti a mobilunkat (két USB port is van rajta), illetve kijelzi az autó aksijának felszültségét, ha letöltjük a megfelelő appot Androidra vagy iOS-re. A kompatibilitás miatt pedig nem kell aggódni, úgy alakították ki a csatlakozót, hogy mindenféle szivargyújtóval működjön.

Xiaomi Mojietu 3S most az YR3SNew kuponnal 12,99 dollárba kerül, ami a legolcsóbb szállítással olyan 5300 Ft-ra jön ki, és itt szerencsére a vámolással sem lehet gond a kis összeg miatt. További részletek és rendelés ezen az oldalon.

Xiaomi Extrek Coolmax sportcipő

Nagyon szeretjük a Xiaomi sportcipőit, mivel kiemelkedően magas minőséget képviselnek, és emellett jól is néznek ki. Az Extrek Coolmax is pont ilyen, pehelykönnyű kialakítással és légáteresztő felső résszel készült, mosható is szükség esetén, és gyorsan szárad.

Több színben is elérhető 40-től 45-ös méretig, és az YRECOOL kuponnal most 45,99 dollárról 31,99 dollárra csökken az ára. A szállítás mondjuk nem annyira olcsó, így nettó 14-15 ezer Ft környékén kell fizetni. További részletek ezen a linken.

Egyéb kuponok (újabbak elöl):

Megjegyzés: az árak a szállítási díjat nem tartalmazzák. 41 dollár végösszeg alatt lehet nyugodtan a legolcsóbb szállítást választani, mert akkor nem éri el a vámhatárt, fölötte pedig az EU Priority Line ajánlott, ami gyakran vámmentes, de nem mindig, előfordulhat, hogy megfogják. Vámolással kapcsolatos tudnivalók ebben a cikkben. Külföldi oldalakon célszerű PayPallel fizetni!

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid