Xiaomi Ferrari – erős középkategóriás versenyző jön

0

Zajlik az élet a Xiaomi háza táján. A minap megfizethető okostévével rukkoltak elő, kísérleteznek a Windows 10-zel, és közben még arra is jut az idejükből, hogy egy vadonatúj, középkategóriás mobilon dolgozzanak. A kiszivárgott specifikációk alapján a Xiaomi Ferrari egy erős versenyző lesz.

A készülék a GFXBench nevű szintetikus tesztprogram adatbázisában bukkant fel, a kitudódott paraméterek alapján egy masszív, középkategóriás mobilra számíthatunk. A Xiaomi Ferrari kijelzője 4.9 hüvelykes lesz, Full HD felbontással, a motorháztető alatt pedig egy nyolcmagos, 64 bites Qualcomm Snapdragon 615 teszi majd a dolgát, 2 GB operatív memória, valamint egy Adreno 405-ös GPU társaságában. A belső tárhely szerepét egy 16 GB-os flash modul tölti majd be, amelyből – mint ahogyan a felsorolásban is látszik – 12 GB áll a felhasználó rendelkezésére.

xiaomi ferrari benchmark leak

A hátlapon található kamera 12 megapixeles méretben rögzíti a fontos momentumokat, de nem okoz számára gondot a Full HD felbontású videófelvételek készítése sem. Ha viszont szelfiket akarnánk lőni, netán valamely arra alkalmas applikációval videochatelni, egy 4.8 megapixeles másodlagos kamera lesz majd a segítségünkre. A készüléken már gyárilag Android 5.0.2 fog futni, a gyártó MIUI elnevezésű felhasználói felületével. A hivatalos bemutató időpontja és a várható ár egyelőre nem ismert.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid