Itt az új Xiaomi Hey+ okoskarkötő – felturbózott Mi Band 3!

0

Bár alig két hónapja indította útjára a Xiaomi a Mi Band 3-at, a kínai vállalat máris visszatért egy újabb ajánlattal, név szerint a Xiaomi Hey+ okoskarpereccel. Az újdonság sokban hasonlít a Mi Band 3-ra, a formaterv is a korábbi modellre hajaz, de azért akadnak újdonságok, amelyek miatt akár a frissített Mi Band 3-nak is tekinthető a Hey+.

A Xiaomi Hey+ okoskarkötő egy 0.95 colos színes AMOLED megjelenítőt kapott, amelynek felbontása 240×120 képpont, és így kicsit jobb, mint a Mi Band 3 0.78 colos monokróm OLED kijelzője 128×80 képpontos felbontással. Az apróság tömege mindössze 19.7 gramm, anyagát tekintve pedig hőre lágyuló elasztomer (TPE). A szerkezet továbbra is vízálló (IP68), és ugyanazt az akkumulátort kapta, mint a sokat emlegetett előd, tehát egy 120 mAh kapacitású telepet találni elrejtve a konstrukcióban. A készülékben NFC chip, valamint Bluetooth 4.2 LE modem is található.

Akárcsak a Mi Band 3, a Xiaomi Hey+ is egy elsősorban fitnesz funkciókra kiélezett eszköz, így képes követni a futással, úszással és sétálással kapcsolatos tevékenységeket. Az ilyen masinákban szinte mindig van pulzusszám mérő, ami most sem maradt ki, de az eszköz a beépített gyorsulásmérőnek köszönhetően képes az alvásunkat is monitorozni. A Xiaomi saját fejlesztésű fitneszalkalmazásából, vagyis a Mi Fit-ből teljes mértékben profitálhat bármilyen Hey+ felhasználó. Az okoskarkötő még azt is lehetővé teszi, hogy elutasítsuk a telefonunk bejövő hívásait.

Forrás: NGagdetsTV

A gyártó szerint a készülék kijelzőjén akár 10 hívás és 10 értesítés is képes megjelenni egyszerre. Az üzemidő, ha minden igaz, akár 18 napos is lehet átlagos használat mellett, ami mondjuk kicsit kevesebb, mint a Mi Band 3 esetében, de ez is bőven elegendőnek hangzik. Az eszköz könnyen párosítható a Xiaomi által létrehozott otthon automatizáló applikációval, a Mijia-val. A Hey+ elméletileg csak szeptembertől lesz kapható, de a GearBest oldalán máris elő lehet rendelni, sőt, a CA%PV704 kuponnal még egy kis kedvezményt is kapsz. Részletek az alábbi linken:

A támogatott nyelvekről és egyéb hasonló dolgokról egyelőre nem tudunk bővebb információval szolgálni, de minden bizonnyal valami hasonló lesz a menetrend, mint a Mi Band 3 esetében. Ha esetleg rendelnél, akkor válasszd a Priority Line (EU Express) szállítást, ami tutira vámmentes.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid