Xiaomi WiFi Amplifier Pro 300Mbps WiFi jelerősítő bemutató és akció

0

Amennyiben nincs a lakás minden részében tisztességes Wi-Fi jel, egy ismétlő lehet a megoldás a gondra. Az ilyen masinák a már meglévő vezeték nélküli hálózatokat továbbítják, így ott is lesz jel, ahol a falak, egyéb akadályok, vagy csak szimplán a távolság miatt már nem lehetne. A Xiaomi Wi-Fi Amplifier Pro most épp akciós a Cafago webáruházában, így érdemes szánni pár percet a megismerésére, sok bosszúságot orvosolhat egy ilyen kiegészítő beszerzése.

A Xiaomi WiFi Amplifier Pro Wi-Fi ismétlő most 15 dolláros áron rendelhető a Cafago webáruházából, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 4.400 forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

A nyelvet az oldal tetején angolra tudod állítani, ha alapértelmezetten a német jön be.

Külső

A Xiaomi ismétlője nem egy érdekes holmi, ha a külsejét kell górcső alá venni, a funkcionalitás sokkal fontosabb. A készülék ABS műanyagból készült, a mérete 11 x 8 x 4 cm, a súlya pedig 83 gramm. A Xiaomi aprósága fekete színben választható.

Funkciók

A készülék által biztosított legnagyobb sávszélesség 300 Mbps, a 2×2 dBi antennának köszönhetően sokkal nagyobb területen lesz Wi-Fi összeköttetés, mint korábban volt.

Összesen 64 eszköz lehet az ismétlődő által létrehozott kiterjesztett hálózaton, egyébként a gép nem csupán az internetelérés megnövelésére, hanem az okosotthon rendszer stabilabbá tételére is tökéletesen alkalmas, pontosan emiatt.

A készülék használata egyszerű, a menüjét átláthatóra és szellősre tervezték, az installálás pedig megy, mint a karikacsapás. Az ismétlőt a fali konnektorba kell dugni, így az áramellátás is megoldott, amúgy a kis gép nem fogyaszt sokat, kemény 4 wattal kell számolni.

A Xiaomi Wi-Fi ismétlője a 2,4 GHz-es frekvencián sugároz.

A Xiaomi WiFi Amplifier Pro jelismétlő most 15 dollárba kerül a Cafago webáruházában. ami magyar pénzben cirka 4.400 Ft-ot jelent. További részletek és rendelés erre a linkre kattintva!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Cafago

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid