Ziyoujiguang T18 elektromos kerékpár EU raktárról remek áron

0

A mindennapos rohanásban sokan inkább vennének igénybe valamilyen egyszerűbb és komfortosabb megoldást a tömegközlekedésnél. Természetesen a hagyományos bicikli mindig is ott volt, mint opció, ám érthető okokból kifolyólag a saját meghajtással rendelkező gépezetek egyre népszerűbbé váltak az idő múlásával. Az elektromos kerékpár még mindig nem egy olcsó termékkategória, ám akárcsak más termékek esetében, léteznek nagyon jó ár/érték arányú ázsiai alternatívák. Ezek közül mutatunk be most egyet nektek, ami európai raktárról rendelhető, így gyorsan megérkezik, mindenféle extra költség nélkül.

Bármennyire is szeretjük a kínai eszközöket, ezúttal fogalmunk sincs, miként kellene helyesen kiejteni a gyártó nevét (Ziyoujiguang), így ilyen téren tőlünk tanácsot ne várjatok, viszont a T18 elektromos biciklijükről tudunk mesélni néhány érdekességet. A szerkezet tervezői semmit nem bíztak a véletlenre, a bringa olyan alumínium ötvözetből készült, ami akár 120 kg súlyú embereket is kiszolgál hosszú távon.

A Ziyoujiguang T18 belsejében egy 250W teljesítményű motor található, ez 25 km/óra maximális sebességet biztosít, amennyiben egyáltalán nem szeretnénk tekerni, és ebben az esetben a hatótáv olyan 25-30 km a gyári adatok szerint. Ha netán szeretnénk mi is egy kicsit mozogni, de megszakadni nincs szándékunkban, akkor vegyes használattal 45-50 km távolság megtétele is lehetséges. Az elektromos rásegítés nagyon jól jöhet többek között meredek emelkedők, domboldalak meghódításakor, vagy ha csak szimplán csak úgy érezzük, hogy mindjárt kiköpjük a tüdőnket.

A masina ideális lehet melóba járáshoz, a beépített akkumulátor töltéséhez pedig mindössze 3-4 óra szükséges, így amíg bent vagyunk az irodában vagy a műhelyben, a szerkezet magába szívhatja a szükséges energiát. Ahogyan az előbb említettük, lényegtelen a felhasználó súlya (120kg-ig), de a magassága is, mert az ülés könnyedén állítható. A gyártó külön kiemeli a remek felfüggesztést, amelynek köszönhetően sokat csökken a rázkódás, és még komfortosabbá válik a közlekedés.

A biztonságra is gondolt a gyártó a bringa megalkotásakor, kapunk megfelelő LED világítást, féklámpát, valamint első és hátsó tárcsaféket. Azon sem kell aggódni, hová tesszük vadonatúj szerzeményünket, a bicikli kormánya ugyanis könnyedén összecsukható, így kisebb helyet foglal. A masinát esőben sem feltétlenül kell nélkülözni, mivel IP54 szabványnak megfelelően ellenáll a nedvességnek.

Reméljük a fentiek elegendőek voltak ahhoz, hogy felkeltsük az érdeklődéseteket ez iránt az elektromos bicikli iránt. A TomTop webáruházából most a korábbiaknál sokkal jobb áron, mindössze 365,99 dollárért rendelhető a gépezet (kb. 104.500 Ft), ami kiváló választás lehet a nagyvárosi és a vidéki cirkálóknak egyaránt. A vámon sem kell görcsölni, mert a termék németországi raktárból érkezik, így semmilyen járulékos költség nem fog terhelni Titeket, és gyors is lesz a szállítás! További részletekért és a megrendelési lehetőségekért kattintsatok bátran erre a linkre!

Megjegyzés: külföldi oldalakon minden esetben PayPallel érdemes fizetni.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid