ZTE Blade S7 – Középkategóriás szelfimobil 3 GB RAM-mal

0

Igaz két hete mutatták be a ZTE Blade S7-et, ám a PhoneArena munkatársai nyomán mi is úgy határoztunk, hogy kicsit közelebbről is ismertetjük ezt a készüléket. Eleinte Thaiföldön, illetve ázsiai régiókban kerül majd piacra, de reméljük idővel hozzánk is eljut, mert egy egészen szerethető mobilnak tűnik, néhány igen érdekes jellemzővel.

A ZTE mobilja egy felső-középkategóriás okostelefon, alumínium kerettel, illetve 5 hüvelykes Full HD felbontású megjelenítővel, ami LTPS technológiára épül, és 445 ppi-s képpontsűrűséget produkál. Érdemes megemlíteni, hogy harmadik generációs Gorilla Glass oltalmazza a fizikai behatások ellen. A rendszert egy Qualcomm Snapdragon 615-ös lapka hajtja, amelyet nyolc mag, és 64 bites architektúra jellemez, de ne feledkezzünk meg az Adreno 405-ös GPU-ról, a 32 GB-os háttértárról, valamint a 3 GB RAM-ról sem.

zte-blade-s7

A készülék képes ujjlenyomat-olvasására, ezt szoftveresen egy Android 5.1.1 Lollipop rendszer teszi lehetővé, amelyet a gyártó saját interfésze, a MiFavor 3.2 öltöztet egyedi vonásokkal. A készülék sok apró okosságot tud, például kikapcsolt kijelzővel is gyorsan hozzáférhetünk különféle applikációkhoz, ha bizonyos gesztusokat végrehajtunk a képernyőn ebben az állapotban.

ZTE-Blade-S7 (1)

Ami még ezeken felül érdekessé, vagy ha úgy tetszik különlegessé teszi a ZTE készülékét, az a 13 megapixeles előlapi kamera. Ha a felbontás önmagában nem lenne elég, akkor érdemes figyelembe venni a tizenhétféle “arcszépítési” opciót és a fázisdetekciós autofókuszt is. A hátlapi kamera szintén 13 megapixeles szenzort kapott, amelyet lézeres autofókusz segít. Az árat még nem tudni, de bizonyos források úgy vélik, hogy a készülék 280 dollárba kerül majd, ami természetesen az ázsiai piacokra vonatkozik.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid