2018. február 18.
Szerviz
Kezdőlap » Huawei Mate 10 ár

Huawei Mate 10 ár cikkek

Hivatalos a Huawei Mate 10 család

A Huawei a mai napon bemutatta a régóta várt Mate 10 modelleket. A Mate 10 Pro-ról már írtunk részletesebben is, most pedig nézzük meg röviden a teljes felhozatalt! A következő modellek debütáltak a mai napon: Mate 10, Mate 10 Pro, Mate 10 Lite és Mate X Porsche Design. Huawei Mate 10 Lite Ez lesz a legolcsóbb modell, és a többi ... Tovább »

Nagyon drága lesz a Huawei Mate 10 Pro

Nemrég kiderült, hogy hogyan is néz ki valójában a Huawei Mate 10 legdurvább, Pro kiadása, most pedig a várható árra is fény derült. Mélyen zsebbe kell majd nyúlni! A Mate 10 Pro gyönyörű dizájnt kap, és a méretes kijelzőt szinte alig veszi majd körbe keret, azaz megfelel a legfrissebb trendeknek. Ennek, és a brutális csúcshardvernek azonban ára van, egy ismert kiszivárogtató ... Tovább »

Gyönyörű lehet a Huawei Mate 10

Rengeteg mindent tudunk – avagy tudni vélünk – a Huawei Mate 10-ről, már ami a hardveres oldalt illeti, a készülék formaterve azonban eddig rejtély volt számunkra. Most kiszivárgott néhány állítólagos renderelt kép a mobilról, és ezek alapján igen ütősnek ígérkezik a dizájn. Amin elsőnek megakad a tekintet, az a telefon szinte keret nélküli kijelzője, amit korábban a kínai vállalat vezérigazgatója is ... Tovább »

Durva árcédulát kaphat a Huawei Mate 10

Már egy ideje kapható a Huawei P10 család összes tagja, illetve a Honor 9 is a piacon van. Így aztán a kínai cég rajongói igazából egy készülékre várnak már csak az idén: a Mate 10 az, ami felkorbácsolja képzeletüket. Számukra van egy jó hírünk: végre napra pontosan tudjuk, hogy mikor érkezik a méretes csúcsphablet, és a várható árat is lehet ... Tovább »