2018. február 21.
Szerviz
Kezdőlap » Leagoo S8

Leagoo S8 cikkek

Újra akciós a Leagoo S8

A Leagoo S8 egy szinte filléres áron kapható mobil, ám ehhez képest egy igen vonzó, 18:9-es kijelzővel bír, amely teljes egészében megfelel a mostani trendeknek. A mobil egyik fő ékessége a vékony kerettel határolt, 5.72 colos Sharp kijelző, amelyet a 8 magos MT6750T lapka hajt 3 GB RAM és 32 GB-os tárhely mellett. Az elő- és a hátlapon is duál kamera ... Tovább »

Ilyen lett a Leagoo S8 szinte keret nélküli Full-Screen kijelzője

A Leagoo S8 a filléres árához képest egy igen vonzó 18:9-es kijelzővel bír, amely teljes egészében megfelel a mostani trendeknek. A gyártó legfrissebb videójában ez kerül bemutatásra. Az alábbi rövid videón jól látszik, hogy mennyire vékony lett a Legoo S8 kávája, amelynek köszönhetően a 18:9-es kijelző az előlap 85%-át teszi ki. Az oldalkeret mindössze 1 mm-es, és ez is alig ... Tovább »

Leagoo S8 vs iPhone 8 Plus összehasonlítás

Érkezett egy újabb videó a Leagoo S8-ról a gyártó jóvoltából, és ezúttal az iPhone 8 Plus-szal hasonlítják össze az újdonságot. A Leagoo S8 egyik fő vonzereje a filléres ára mellett az 5.7 colos, 18:9-es kijelző, amelyet egész vékony keret vesz körbe, az oldalsó káva például mindössze 1 mm-es. Ahogy az a videón is látszik, a méretes kijelző ellenére egy összességében ... Tovább »

Kamera összehasonlítás: Leagoo S8 vs. Samsung Galaxy S8 Plus

A Leagoo nemrég kiadott egy videót, amelyben az új S8 készülékük kijelzője volt a középpontban, most pedig a kamerákat igyekeztek bemutatni a legújabb felvételen. Az alábbi videón a gyártó a Leagoo S8 és a Samsung Galaxy S8 Plus kameráit veti össze, de inkább csak a működést láthatjuk, valódi tesztképek egyelőre nincsenek. Nyilván nem egy kategória a két készülék, hiszen a ... Tovább »

Kijelző összehasonlítás: Leagoo S8 vs Samsung Galaxy S8 Plus

Már előrendelhető a Leagoo új, 18:9-es kijelzővel ellátott telefonja, a Leagoo S8, amely nem csak a nevében hasonlít a Samsung készülékére. A gyártó most egy videót is kiadott, amelyben egymás mellett látható a két mobil. A Leagoo S8 egy 5.72 colos, 1440×720 pixeles kijelzővel bír, amelyet Gorilla Glass véd a külső behatásoktól. A gyártó szerint a megjelenítő az előlap 85%-át ... Tovább »

Leagoo S8 Pro előrendelés – 5.99″ Full Screen kijelző, Helio P25, 6GB RAM és csak 249.99 dollár!

A Leagoo nemrég bemutatta új zászlóshajóját, az S8 Pro nevű mobilt, amely hatalmas, 18:9-es Sharp kijelzővel és 6 GB RAM-mal rendelkezik. Az előrendelés már él, és most kedvezményt is adnak a készülékre. Videó az újdonságról: A Leagoo S8 Pro fő vonzereje az 5.99 colos, 18:9-es, Sharp gyártmányú Full HD+ kijelző, ami a gyártó szerint az előlap 85%-át foglalja el. Az ... Tovább »

Leagoo S8 – A világ legolcsóbb 8 magos telefonja 18:9-es kijelzővel

A kínai gyártó egyik új készüléke, a Leagoo S8 a vállalat szerint a világ legolcsóbb olyan telefonja, ami 18:9-es Full Screen kijelzővel és 8 magos processzorral rendelkezik. A Samsung Galaxy S8 modellek népszerűsége sok gyártót megihletett, és így egyre több az olyan telefon, amely vékony kerettel és a hagyományostól eltérő, általában 18:9-es képaránnyal bír. A jó hír, hogy már kifejezetten ... Tovább »

Játék – Nyerd meg az új Leagoo S8 okostelefont a Napidroid.hu-n!

A Napidroid és a Banggood közös játékában most megnyerheted az új Leagoo S8 okostelefont. A részvétel nagyon egyszerű, 1 perc az egész, nem érdemes kimaradni! A Leagoo egy feltörekvőben lévő kínai márka, amely nemrég mutatta be új telefonjait, a Leagoo S8 és S8 Pro készülékeket. Most mindkettő nagy kedvezménnyel rendelhető elő, a Leagoo S8-ért például 170 dollár helyett csak 120 ... Tovább »

Hivatalos fotókon a Leagoo S8 Pro

Mivel remekül sikerült a Galaxy S8, egyre több hasonló készüléket adnak ki a mobilgyártók. A Leagoo is ide tartozik, és a kínai vállalat most fotókat is közölt a saját telefonjáról. A Leagoo nemrég jelentette be legújabb készülékeit az S8 és S8 Pro személyében, amelyről már mi is írtunk nektek. Most végre befutottak az első fotók is az S8 Pro modellről, ... Tovább »

Leagoo S8 és S8 Pro nemzetközi előrendelés – Akár 50% kedvezmény!

A Leagoo nemrég hivatalosan is bemutatta új készülékeit, az S8 és S8 Pro modelleket, amelyek a Samsung mobiljaihoz hasonlóan hosszított, 18:9-es kijelzőt kínálnak. A telefonokat mától lehet előrendelni, mégpedig nagy kedvezménnyel. Az akció október 16-tól 22-ig tart. A Leagoo S8 eredeti ára 170 dollár lesz, de most 120 dollárért lehet előrendelni korlátozott mennyiségben, sőt, napi 10 darabot féláron, azaz 85 ... Tovább »