2017. október 19.
Szerviz
Kezdőlap » Leagoo S8

Leagoo S8 cikkek

Játék – Nyerd meg az új Leagoo S8 okostelefont a Napidroid.hu-n!

A Napidroid és a Banggood közös játékában most megnyerheted az új Leagoo S8 okostelefont. A részvétel nagyon egyszerű, 1 perc az egész, nem érdemes kimaradni! A Leagoo egy feltörekvőben lévő kínai márka, amely nemrég mutatta be új telefonjait, a Leagoo S8 és S8 Pro készülékeket. Most mindkettő nagy kedvezménnyel rendelhető elő, a Leagoo S8-ért például 170 dollár helyett csak 120 ... Tovább »

Hivatalos fotókon a Leagoo S8 Pro

Mivel remekül sikerült a Galaxy S8, egyre több hasonló készüléket adnak ki a mobilgyártók. A Leagoo is ide tartozik, és a kínai vállalat most fotókat is közölt a saját telefonjáról. A Leagoo nemrég jelentette be legújabb készülékeit az S8 és S8 Pro személyében, amelyről már mi is írtunk nektek. Most végre befutottak az első fotók is az S8 Pro modellről, ... Tovább »

Leagoo S8 és S8 Pro nemzetközi előrendelés – Akár 50% kedvezmény!

A Leagoo nemrég hivatalosan is bemutatta új készülékeit, az S8 és S8 Pro modelleket, amelyek a Samsung mobiljaihoz hasonlóan hosszított, 18:9-es kijelzőt kínálnak. A telefonokat mától lehet előrendelni, mégpedig nagy kedvezménnyel. Az akció október 16-tól 22-ig tart. A Leagoo S8 eredeti ára 170 dollár lesz, de most 120 dollárért lehet előrendelni korlátozott mennyiségben, sőt, napi 10 darabot féláron, azaz 85 ... Tovább »

Hivatalos bemutató videón a Leagoo S8

Múlt hónap végén leplezte le hivatalosan a kínai gyártó az új Leagoo S8 modelleket, és a kisebb kiadásról most érkezett egy bemutató videó, amelyen megtekinthető működés közben a telefon. A Leagoo S8 egyik fő vonzereje az 5.72 colos, 18:9-es kijelző lehet, de említést érdemel a négy kamera is. ami azt jelenti, hogy a mobilon elöl és hátul is duál szenzoros ... Tovább »

18:9-es Full-screen kijelzővel debütált a Leagoo S8 és S8 Pro

A Leagoo hivatalosan is bemutatta legújabb készülékeit, az S8 és S8 Pro modelleket, amelyek hatalmas kijelzővel, modern dizájnnal és korrekt hardverrel rendelkeznek. A vállalat egy nagyszabású sajtóesemény keretein belül leplezte le az újdonságokat Sencsenben. A két modell közös jellemzője a 18:9-es kijelző, de komoly különbségek is akadnak az S8 és az S8 Pro között. Leagoo S8 Pro specifikációk: 5.99 colos, ... Tovább »

6 colos, 18:9-es kijelzővel és 6 GB RAM-mal jön a Leagoo S8 Pro

A feltörekvő gyártó hamarosan bemutatja legújabb készülékeit, az S8 és S8 Pro modelleket, melyekről most újabb infók derültek ki. A Leagoo gondol a prémium kategória kedvelőire és az árérzékenyebb felhasználókra is, így rögtön kétféle változatot ad ki a keret nélküli készülékéből S8 és S8 Pro néven, amik előreláthatóan októberben jelennek meg. A Leagoo S8 Pro 5.99 colos kijelzőt fog kapni 18:9-es ... Tovább »