2018. január 20.
Szerviz
Kezdőlap » Samsung Galaxy Note 4 Lollipop

Samsung Galaxy Note 4 Lollipop cikkek

Samsung Galaxy Note 4 – megindult az Android 5.1.1-es frissítés

A Samsung tavaly ősszel mutatta be a legutóbbi csúcskategóriás phabletjét és annak hajlított szélű társát (Galaxy Note 4, Galaxy Note Edge), amelyek a mai napig megállják a helyüket a top mobilok között. Megjelenéskor Android 4.4 KitKat futott a két készüléken, azóta a Samsung kiadta rájuk az Android 5.0 Lollipopot, most pedig érkezik az Android 5.1.1. Az új 5.1.1-es rendszer kisebb hibajavításokat és ... Tovább »

Hamarosan indul a Samsung mobilok Android 5.1.1-es frissítése

A Google részben már leleplezte a Android M-et, de a szoftver hivatalos megjelenésére még pár hónapot biztosan várni kell. Jelenleg az 5.1.1-es Lollipop a legfrissebb verzió, amit a Samsung egyes mobiljai hamarosan meg is kapnak.  Elsőként természetesen a Galaxy S6 és S6 edge modellek kapják majd meg az új verziót, a frissítés pedig már ebben a hónapban megindul. Azt még nem ... Tovább »

A Note 4 és a Note 3 Lollipop frissítése is megérkezett Európába

Nemrég számoltunk be arról, hogy feltűnt a Galaxy Note 4 Android 5.0.1-es rendszere, de akkor még csak az Exynos processzorral szerelt verzióról volt szó. Most a másik változat frissítése is megindult Európában. Az SM-N910F kódnevű modell, azaz a Snapdragonos Note 4 már több európai országban (pl. Németország) is frissíthető Kiesen keresztül, és az OTA elérhetőség sincs már messze. A Note 4 mellett a ... Tovább »

Samsung Galaxy Note 4 – végre megindult a Lollipop frissítés

Már több Samsung mobil is megkapta a Lollipopot, de érdekes módon pont a legújabb zászlóshajójuk, a Galaxy Note 4 maradt ki eddig. Most azonban végre megtört a jég, és a negyedik Note is elkezdett frissülni Android 5.0.1-re – legalábbis Lengyelországban. Az már korábban kiderült, hogy Európában a lengyelek kapják meg először a Samsung frissítéseket, ami egyfajta éles tesztelést jelent. Ez ... Tovább »

Samsung Galaxy Note 4 – ezért késik az Android 5.0-s frissítés

A Samsung az utóbbi időben több csúcsmodelljére is kiadta az Android 5.0-s frissítést. A Galaxy S5 már decemberben megkapta a Lollipopot Európa egyes részein, az S4 és a Note 3 pedig a napokban kezdett frissülni, egyelőre még csak Oroszországban. De vajon mi van a Note 4-gyel, ami mindhárom említett készüléknél újabb? A Galaxy Note 4 Lollipop frissítése még sajnos várat magára. Hivatalosan nem ... Tovább »

Samsung Galaxy Note 4 – videón az Android 5.0.1-es szoftver!

Samsung-Galaxy-Note-4-feher

A Samsung Galaxy Note 4 és a Note Edge valószínűleg már egyből Android 5.0.1-re frissülnek majd, és most videón is láthatjuk, hogy hogyan fog kinézni a két csúcsmodell TouchWiz felülete. Kapunk jó pár újítást, de a változás azért nem lesz annyira szembetűnő, mint egy gyári Lollipop esetében, ahol a kinézet teljes egészében átalakult a Material Design jegyében. A TouchWiz jellege ... Tovább »

A Samsung Galaxy Note 4 már rögtön Android 5.0.1-re frissül majd!

A Samsung javában dolgozik a fontosabb csúcsmobiljainak Lollipop frissítésén, de eddig csak a Galaxy S5-re jelent meg az új szoftver, és ez is még csak Lengyelországban érhető el Európán belül. A Galaxy Note 4 és hajlított kijelzős változata, a Note Edge frissítése valamivel később jöhet, cserébe viszont úgy néz ki, hogy kimarad az Android 5.0-s verzió, és egyből az 5.0.1-et kapják majd ... Tovább »

A legtöbb Samsung modell már csak jövőre kap Lollipopot!

Sokak szerint a Lollipop az eddig legjelentősebb Android frissítés, és rengetegen várják, hogy elérhetővé váljon a készülékükre. A Samsung modellek közül eddig csak a Galaxy S5-re jött ki hivatalosan az új szoftver, de más típusokra is már javában folyik a fejlesztés. A Note 3, a Note 4 és a Galaxy S4 biztosan megkapják az Android 5.0-s rendszerüket, a legnagyobb kérdés már csak ... Tovább »

Videón a Samsung Galaxy Note 4 Lollipop szoftvere!

A Samsung több készülékére is már javában fejleszti az új Android 5.0-s szoftverét, és bár még egyik sincs végleges állapotban, azért néha-néha bepillantást nyerhetünk a dolgok állásába. Frissítés: A Galaxy S5-re közben meg is jelent a Lollipop! A Galaxy S5-ön, a Galaxy S4-en és a Galaxy Note 3-on már láthattuk futni a Lollipopot, most azonban a legújabb modell, azaz a Note 4 ... Tovább »

Samsung Galaxy Note 4 – úton az Android 5.0 Lollipop!

Még több, mint egy hetet kell várni az Android 5.0 Lollipop debütálására, hiszen november 3-án jelenik meg a Nexus 9 és a Nexus Player. Ezután elsőként a korábbi Nexus modellek frissülnek majd, de vajon mi a helyzet a Samsung csúcsmobiljaival? A dél-koreai gyártó friss Twitter bejegyzéséből akár arra is következtethetünk, hogy jóval közelebb van a Galaxy Note 4 Lollipop frissítése, ... Tovább »