2018. január 19.
Szerviz
Kezdőlap » Vivo X20

Vivo X20 cikkek

Felbukkant a Vivo X20 Plus UD, az első kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasós telefon

Az idei CES kiállításon tűnt fel először teljes valójában a Vivo kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasós mobilja, amelyről a kínai vállalat úgy nyilatkozott, hogy még az év elején eljut a különféle piacokra. A készülék most Vivo X20 Plus UD néven eljutott a TENAA hivatalához, ami erősen jelzi a bemutató közeledtét. A készülék azért “gyanús”, mivel nincs rajta hátlapra szerelt ujjlenyomat-olvasó, ellentétben a ... Tovább »

Megindult a Vivo X20 nemzetközi előrendelése

A Vivo telefonok leginkább csak Ázsiában kaphatók, a gyártó nemrég bejelentett Vivo X20-as modelljét azonban már Európából is meg lehet rendelni! A Vivo X20 egy igazán ütős felsőkategóriás mobil lett 6 colos, 18:9-es, Full HD+ felbontású Super AMOLED kijelzővel, amelyet egész vékony káva határol. A készüléket a Snapdragon 660 hajtja, ami egy igen erős lapka, és ehhez 4 GB RAM, ... Tovább »

Hivatalos a Vivo X20 és X20 Plus

A kínai Vivo végre bemutatta régen várt okostelefon párosát az X20, illetve X20 Plus készülékeket. Igaz az X9S és X9S Plus alig pár hónapja jelent meg, máris vadonatúj felsőkategóriás modellekkel gazdagodott gyártó X szériája. A telefonok pedig szinte minden tudnak, amit egy idei csúcsmobilnak tudnia kell. Az újdonságok hatalmas FullView kijelzőket kaptak 18:9-es képernyőaránnyal. A Vivo X20 6.01 colos képernyőján ... Tovább »

18:9-es kijelzővel és izmos kamerákkal jön a Vivo X20

A kínai Vivo következő nagy dobása az X20 lesz, amelynek végre kiderült mikor tartják a hivatalos bemutatóját. A szerkezet leleplezés szeptember 21-én lesz, az értesülés forrása pedig merőben hivatalos, hiszen maga a cég tette közzé a dátumot egy Weibo poszt formájában.  Az alább megtekinthető kedvcsináló képet tehát a cég hivatalos Weibo oldalán osztották meg, rajta pedig ott van a jeles ... Tovább »

Lealázhatja a csúcskategóriát ez az új kínai mobil

Nemrégiben napvilágra került, hogy a kínai Vivo két vadonatúj okostelefonon dolgozik, amelyek az X20, illetve az X20 Plus nevet viselhetik. Most pedig bizonyos kiszivárgott prezentációk révén megtudtuk, a X20 neve valójában Xplay 7 lesz, és akadhat néhány félelmetes hardveres jellemzője.  Hihetetlennek tűnik, de úgy látszik nem két, hanem egyenesen három szenzorból álló hátlapi kamera apparátussal fog hódítani a kínaiak okostelefonja, ... Tovább »