2018. február 25.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Hatalmas tárhelyet és egy különleges funkciót kap az LG V30s
Hatalmas tárhelyet és egy különleges funkciót kap az LG V30s

Hatalmas tárhelyet és egy különleges funkciót kap az LG V30s

Legjobb tudomásunk szerint az LG egy ráncfelvarrt V30-cal készül az idei MWC kiállításra, bár ez még cseppet sem hivatalos információ. A koreai ETNews sajtóorgánum szerint a készülék neve LG V30s lesz, és méretes belső tárhelyet, valamint egy a fotózással, illetve a mesterséges intelligenciával kapcsolatos különlegességet fog kapni. 

Az LG nem aprózza el, hiszen az újított modellnek 256 GB-os lesz a háttértára, ami kétszerese az LG V30+ által kínáltnak, és nem mellesleg négyszerese az alapmodellének. A másik nagy újdonság a G Lens nevű funkció, ami lényegében nem más, mint a vállalat vizualitásra kiélezett mesterséges intelligencia applikációja.

A G Lens többek között képes arra, hogy ha valamit lefotózunk, akkor az adott tárgyról kikeres dolgokat az interneten, például árakat, és más hasonló információkat. Képes adott szöveg lefordítására, akárcsak a QuickTranslator alkalmazás, valamint helyalapú adatok közlését is biztosítja. A vonalkód, valamint a QR -kód olvasó már csak hab a képzeletbeli tortán. Az LG V30s várhatóan 920 dollár körüli áron kerülhet majd a boltok piacaira.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Németh József Richárd

Németh József Richárd