2018. február 18.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » LG G3 – Megindult az Android 6.0-s frissítés
LG G3 – Megindult az Android 6.0-s frissítés

LG G3 – Megindult az Android 6.0-s frissítés

Az LG G4 után végre a G3-ra is megindult a Marshmallow frissítés, ami példaértékű a dél-koreai gyártó részéről.

A G3 új szoftvere egyelőre csak Lengyelországban tölthető le PC-n keresztül, de rövid időn belül OTA-n is elérhetővé válhat. Ha itt minden jól megy, akkor hamarosan Európa többi részére is kiterjeszthetik a folyamatot. Bízunk benne, hogy ez már januárban megtörténik.

lg-g3-android-6

Az LG remek munkát végez a frissítésekkel, hiszen a G4 az elsők között kapott Android 6.0-t, pár napja sorra került a középkategóriás G Stylo, most pedig a másfél évnél is idősebb G3 friss szoftverét adták ki. Bizonyára sokan kíváncsiak arra, hogy a G2 is megkapja-e majd a 6.0-t, de ezzel kapcsolatban egyelőre semmi információnk nincs.

A Marshmallow több fontos újítást is magával hoz, ilyen például a Doze nevű funkció, ami jelentősen megnöveli a készenléti időt. A frissítés részét képezi az új Google Now on Tap is, ami a szövegkörnyezetből (pl. email) találja ki egy pillanat alatt, hogy éppen milyen információra van szükségünk. Jó hír, hogy teljes hozzáférést kapunk az alkalmazásengedélyekhez, és ezek mellett lesz még elég sok újdonság, illetve változás.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.