2018. január 22.
Szerviz
Kezdőlap » Android programok » Mérföldkőhöz ért a Messenger Lite
Mérföldkőhöz ért a Messenger Lite

Mérföldkőhöz ért a Messenger Lite

A tavaly októberben bemutatott Facebook Messenger Lite – ami a népszerű üzenetküldő alkalmazás gyengébb mobilokra írt változata – egy újabb hatalmas mérföldkőhöz érkezett. A Google Play kimutatása szerint a programot már több mint 100 millió alkalommal töltötték le valamilyen eszközre, ami mindenképpen elismerésre méltó számú felhasználót jelent. 

A Messenger Lite a maga kompromisszumai mellett egy remekül használható alkalmazás, és ami azt illeti, a legtöbbünknek bőven elegendő lehet az a funkciófelhozatal amit a híres – vagy éppen hírhedt – chat applikáció egyszerűsített változata kínál. A Messenger Lite kiválóan fut gyengébb vassal szerelt okostelefonokon, tableteken, és kevésbé meríti azokat, ráadásul a mobilnettel is takarékosan bánik, azaz egy praktikus alkalmazásról van szó.

A kevésbé erős hardvert szem előtt tartva a Messenger Lite első körben a fejlődő országokban vált elérhetővé, aztán globálisan is megjelent. A népszerűségét pedig a Google Play Áruház statisztikái is megerősítik.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Németh József Richárd

Németh József Richárd