2018. január 22.
Szerviz
Kezdőlap » Android játékok » Most csak 125 Ft a díjnyertes Limbo a Play Áruházban
Most csak 125 Ft a díjnyertes Limbo a Play Áruházban

Most csak 125 Ft a díjnyertes Limbo a Play Áruházban

Ha egy igazán hangulatos játékot keresel a mobilodra, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnod a Limbót, ami 100-nál is több díjat nyert, és 1345 Ft helyett most csak 125 Ft-ba kerül.

A Limbo elsőre egy egyszerű játéknak tűnhet, de a különleges hangulata azonnal magával ragadja az embert. Egy kisfiút kell irányítanunk, aki egy sötét, álomszerű világban rekedt. A előre haladás nem egyszerű, hiszen különféle ijesztő lények, teremtmények és csapdák állják az utunkat. Ezeken különböző fejtörők megoldásával tudunk túljutni, tehát leginkább a kreativitásunkra lesz szükségünk.

A grafika nincs túlbonyolítva, de mégis azonnal megfogja az embert a Limbo különleges atmoszférája. Én anno PC-n játszottam vele, és mindenkinek csak ajánlani tudom a kipróbálását. Az akcióban a játék 5 dollár helyett most mindössze 1 dollárba kerül, ám mi magyarok még jobban jártunk, nálunk csak 125 Ft az ár. Én meg is vettem gyorsan, ennyiért kár kihagyni.

Te próbáltad már a játékot? Hogy tetszik?

forrás: Google Play

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • hahobase

  Köszi, rá is repültem..Örülnék több hasonló cikknek is, amiben megírjátok az éppen aktuális leárazásokat a play-ben..;) (nem csak játék)

  • Péter

   Igyekszünk majd minél több ilyenről beszámolni. :)

 • New Sons of Freedom

  Ez nagyon jó játék!

 • Name No

  Megvettem, bár még nem sokat játszottam vele.