2018. január 23.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Sony Xperia Z2, Z3 és Z3 Compact – Megindult a Marshmallow frissítés
Sony Xperia Z2, Z3 és Z3 Compact – Megindult a Marshmallow frissítés

Sony Xperia Z2, Z3 és Z3 Compact – Megindult a Marshmallow frissítés

Egy hónappal a béta szoftver után a Sony megindította az Xperia Z2, Z3 és Z3 Compact modellek Android 6.0.1-es frissítését.

Az új szoftver már több régióban is elérhető az említett készülékekre, de nem mindenhol egyszerre indul meg a folyamat, így elképzelhető, hogy a hazai tulajoknak még várni kell egy kicsit.

z2-z3-marshmallow

Az Android 6.0.1-es frissítéssel megkapjuk a Sony új felületét, ami több ponton is komoly előrelépést jelent majd az előző verzióhoz képest. A legszembetűnőbb változás a kamera interfészét érinti, ami teljes mértékben megújul, de a motorháztető alatt is akadnak hasznos változtatások. Ezekről bővebben itt és itt olvashatsz.

forrás: XperiaBlog

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
  • David Gal

    Anyira szar a 6.0-ás android hogy már fáj, ijen van a Z2-ön de nagyon foss a régivel jól ment fasza volt tetszett de ezt nagyon utálom!!!!!!

  • Magyar Milán

    Egyet értek az előttem szólóval. Annyiban azért kiegészíteném, hogy az akkumulátort az android rendszer leszívja, az eddigi 5-8 %-ról 35-45%-ra emelkedett a fogyasztási aránya, ami az üzemidő drasztikus csökkenésével jár. További negatívum, hogy az eddigi jól megszokott stamina mód is eltűnt, felváltotta az Akkumulátorkímélő mód, ami annyira lefogja a telefont, hogy szinte csak telefonként használható. Plusz negatívum, hogy a 6.0.1 telepítése óta a mobil adatforgalom használat is jelentősen romlott, gyakran nem tölti be az eddig gyakran használt oldalakat.
    Ez persze csak az én tapasztalatom Z3 Compact-on, így viszont senkinek sem ajánlom a frissítést.