13 megapixeles előlapi kamerát kaphat az Asus Zenfone Selfie

0

Ázsiai források szerint az Asus hamarosan egy szelficentrikus Zenfone 2 variánst jelenthet be. A készülék az Asus Zenfone Selfie nevet kaphatja, és a jövőheti, Tajvanon tartandó Computex kiállításon már be is mutathatják.

A becslések szerint a Zenfone Selfie egy 13 megapixeles előlapi kamerát kaphat, duál LED villanóval, illetve ugyanez a 13 megapixeles kamera kerülne a hátlapra is. Összehasonlításképpen a Zenfone 2-nek egy 13 megapixeles fő, és egy 5 megapixeles szelfikamerája van.

Asus ZenFone 2

Asus ZenFone 2

A többi specifikációt egyelőre homály fedi, egyet kivéve, ez pedig a kijelző, amit 5.5 hüvelykesnek jósolnak a bennfentesek. A készülék belsejében nagy valószínűséggel egy Intel lapka fog ketyegni.

A Zenfone Selfie mellett az Asus várhatóan felfedi ZenPad nevű táblagépeit is. Az egyik egy felsőkategóriás modell lesz, nyolc hüvelykes, 4:3-as képarányú megjelenítővel, valamint Intel processzorral a burkolat alatt.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid