A HTC Desire EYE azt is túléli, ha egy elefánt tapossa el

0

Mióta volt az Apple Bendgate botránya, azóta különösen trendi a legelképzelhetetlenebb módokon próbára tenni egy-egy okostelefon fizikai tűrőképességét. A teheráni Eram Zoo állatkertben egy nem mindennapi strapatesztnek vetették alá a HTC tavaly kiadott selfie készítésre kiélezett mobilját, a Desire EYE-t: megtapostatták egy elefánttal!

A HTC Desire EYE a specifikációk alapján egy nagyszerű készülék, és amint a lenti videóból kiderül, a tajvani gyártó az anyagot sem spórolta ki belőle. A 13 megapixeles előlapi kamerával szerelt okosmobilt először a megszokott “drop test”-nek vetik alá: élére, hátlapjára, majd végül kijelzővel lefelé ejti le a készüléket, mégpedig kőkemény betonra. A Desire EYE keményen helytáll, apróbb karcokon kívül nem látni rajta mást, persze a “pofára ejtés” után a megjelenítő bepókhálósodik. Ami érdekes az az, hogy az érintőképernyő ezek után is reszponzív marad, a tesztelő srác szerint ugyanez egy Sony mobilnál már elképzelhetetlen. Végül Mr Elephant – így nevezik a videóban -, a több tonnás jószág adja meg a kegyelemdöfést a selfie-mobilnak, ami ezt is túléli, és még arra is marad benne szufla, hogy a tesztelő egy önarcképet készítsen vele.

Azt azért érdemes megemlíteni, hogy a taposós próba nem aszfalton, hanem egy relatíve puhább, homokos felületen történik, talán egy kicsit ez is közrejátszik abban, hogy a készülék működőképes maradjon.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid