A Samsung videón demonstrálja, milyen strapabíró a Galaxy Note 4

0

Úgy látszik a Bendgate története még nem ért véget, annak ellenére, hogy az Apple szerint egymástól független esetekről van szó, és csupán kilencen jelentkeztek eddig ezzel a problémával a gyártónál. Számos hajlítási teszt után – amelyek főszereplői más készülékek mellett leginkább iPhone 6-ok voltak -, a Samsung kiadott egy videót, amelyben bemutatja, hogy a Galaxy Note 4-nek nem lesznek elhajlással kapcsolatos problémái.

A Samsung három pontos hajlítási tesztet, valamint egy “emberi testsúly” próbát hajtott végre a Note széria idei darabján, hogy demonstrálja annak strapabíróságát. Utóbbi teszt során azt szimulálták, mi történik akkor, ha egy 100 kg-ot nyomó ember többször, ismételten ráül a mobilkészülékre. Természetesen a Note meghajlott mindkét kísérlet során, ám mindig visszanyerte eredeti alakját valós sérülések nélkül, legalábbis a Samsung szerint. A gyártó azt állítja, a Note 4 tartósságának titka annak fémvázában (amely egy magnézium konzolt is magában foglal), illetve a kölcsönösen egymást erősítő alkatrészek struktúrájában van.

A Samsung nem kommentálta azt az ügyet, mely szerint gyári hibás lehet a csúcskészülék néhány példánya, mert az – állításuk szerint – valójában nem is hiba, hanem szükségszerű gyártási megoldás.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid