Értékes ajándékot adhat a Samsung a Galaxy S10 előrendelésekhez

0

Befordultunk a célegyenesbe, hiszen vészesen közeleg a február 20., ám még mindig érkeznek érdekes információk a Galaxy S10 szériával kapcsolatban. Nemrég például kiderült, hogy az előrendelés mellé egy meglehetősen drága ajándékot adhat majd a gyártó.

A Galaxy S10 Unpacked eseményen nem csak az új S szériát mutatják be, hanem más érdekesség is várható. A hajlítható mobilon kívül egy Galaxy Sport okosóra is érkezik, és a legfrissebb hírek szerint a Galaxy Buds névre hallgató vezetéknélküli füles is debütál majd.

Utóbbi azért érdekes, mert állítólag ezzel kedveskedik majd a Samsung azoknak, akik előrendelik a Galaxy S10-et. Az infó a Samsung orosz oldalának forráskódjából származik, és a már ismert dátumok is megerősítést nyertek. Ezek szerint február 20-án elindul az előrendelési szakasz rögtön a bemutató után, a hivatalos megjelenés pedig három héttel később, március 8-án lesz.

A Galaxy Buds egyébként egy minőségi fülesnek ígérkezik, és ahogy azt már az ilyen kialakítással rendelkező termékeknél megszokhattuk, egy dokkoló is jár hozzá. Külön megvásárolva 150 eurót kell majd érte fizetni, így kifejezetten kellemes ajándéknak lesz a közel 50 ezer Ft-ot kóstáló kütyü. Mivel az új Galaxy készülékek képesek majd a fordított vezetéknélküli töltésre, így akár a mobilokra helyezve is feltölthetjük majd az apró fülhallgatót.

Arról még sajnos nincs információ, hogy pontosan melyik típusokhoz adják majd ajándékba. Arra nem vennénk mérget, hogy a Galaxy S10E mellé is jár majd, de a két drágább változat mellett egészen biztosan ott lesz a kütyü, már amennyiben előrendeljük azokat. A várható árakról pedig itt írtunk.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid