Kiderült az LG G8 ThinQ várható ára

0

Tetszik vagy sem, mostanában az LG nem igazán bocsát piacra forró termékeket, amelyek igazán felkeltik a rajongók figyelmét, de azért a gyártó jelen van továbbra is mobilos világban, és rendületlenül próbálkoznak, ami tiszteletet érdemel. A következő nagy dobásuk az LG G8 ThinQ lesz, ami hamarosan debütál az idei MWC kiállításon, és a legújabb pletykákban már várható árat is emlegetnek.

A mobilról már azért hallani ezt-azt, például nagyon fejlett előlapi kamerával, ToF szenzorral fog debütálni, ez nagy segítséget jelent majd az arcfelismerésen alapuló kijelzőfeloldásnál, de a háromdimenziós emojik is jobban fognak szuperálni az újításnak köszönhetően. A csúcskategóriás okostelefonban Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlet húzza majd az igát, és ha minden igaz, ebben a mobilban lesz a legnagyobb akkumulátor, amit LG csúcstelefonba szereltek az elmúlt cirka 4-5 évben. Mondjuk 3500 mAh még mindig nem olyan, amitől hanyatt tudnánk esni, de mindenképpen örömteli a plusz kakaó, és a külön csatlakoztatható kijelző ötlete is érdekes színt hoz a készülékkel kapcsolatos értesülések közé.

De az árak… Szóval egy Reddit felhasználó – hatalmas látogatottsággal rendelkező internetes fórumról van szó – úgy tudja, hogy a 128 GB-os kiszerelésű LG G8 ThinQ 1199 kanadai dollárba fog kerülni, ami kb. 900 amerikai dollár. Ez olyan 240 ezer forintot jelent, ami még talán nem is vészes egy Snapdragon 855-ös csúcstelefonért, de mire ideér, az egyéb terhek miatt ennél biztosan jóval drágább lesz az LG készüléke…

Visszatérve a mobilra, hiába lesz benne az új Qualcomm csúcslapka, nem azt verziót szerelik bele, amiben ott az X50 modem, így az 5G támogatásról le kell mondani. Ezt majd a szintén MWC-n debütáló LG V50 kapja meg, ami így a koreai vállalt első 5G képes okostelefonja lesz, feltéve ha igazak ezek a szóbeszédek. És ha már pletykák, állítólag a G8 ThinQ egy normál szenzorszigetes kijelzővel érkezik, horizontálisan pozícionált duál kamerakészlettel, és hátlapi ujjlenyomat-olvasóval. Dicséretes módon nem marad le róla a fülhallgató kimenet, ami az USB-C port mellett foglal majd helyett. Akárcsak az előd esetében, a hangerő és a bekapcsoló gombok a telefon keretének jobb oldalán foglalnak majd helyet, míg a bal oldalra egy a Google Asszisztensnek dedikált billentyűt szerelnek.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid