Állítólagos képeken a Huawei P50 Pro+ és annak kamerái

0

Néhány hete OnLeaks posztolt néhány rendert, amelyeken a Huawei P50, illetve a P50 Pro pózolt, ezt a képanyagot követi most egy másik szivárogtató, HoilNDI gyűjtése, amelyben a főszerepet ezúttal a triász vélhetően legdurvább tagja, a Huawei P50 Pro+ kapta.

A szivárogtató képei és elmondása alapján elég vad ötkamerás képrögzítő rendszere lesz a készüléknek. Az ovális kamerasziget felső részén található egy periszkópos telefotó kamera és egy valamilyen kisebb szenzor, alul pedig három további modul, és talán egy lézeres szenzor vagy ToF érzékelő, bár ez nem egyértelmű.

A renderek talán nem teljesen pontosak, ugyanakkor lehetséges, hogy valóban létezik a készüléknek egy ilyen verziója. A gyártóktól egyáltalán nem szokatlan, hogy különböző prototípusokkal egyszerre kísérleteznek, mielőtt megtalálnák a végleges formatervet.

Hogy aztán pontosan milyen lesz a végleges, boltok polcaira kerülő variáns, azt csak egy Huawei munkatárs tudná megmondani, de talán még maga a gyártó sem döntötte el. A Huawei P50 széria bemutatójától valószínűleg még hónapokra vagyunk, így bőven van idejük a variálásra.

A korábban pletykált márciusi start szinte biztos, hogy nem valósul meg. Mivel a cég elleni szankciókat nem enyhítette az amerikai kormány, a Huaweinek állítólag csúsztatnia kellett a debütálás dátumán, és jócskán le kellett faragnia a gyártási célkitűzésekből is. Egyelőre nincs biztos információ a P50 mobilok bemutatásával kapcsolatban, a legfrissebb jelentések szerint erre májusnál hamarabb nem kerülhet sor.

Visszatérve a Huawei P50 Pro+ képeinek vizsgálatához, a rendereken jól kivehetők az okostelefon “vízesés” kijelzőjének meredeken ívelt szélei. Határozottan íveltebbnek látszik, mint a P50 Pro megjelenítője. Tavalyi értesülések szerint a gyártó Samsung és LG OLED paneleket egyaránt szerelne a P50 sorozat tagjaiba, de azóta persze már sok minden változhatott.

A készülék minden irányból

Amennyiben hazai terepen szeretne kijelző beszállítót találni a Huawei, még mindig ott lesz a BOE, a telefonok gyártásához szükséges Kirin 9000 processzorok biztosítása viszont sokkal keményebb dió, és könnyen lehet, hogy emiatt halasztják a zászlóshajók debütálását.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid