Így állnak most a különböző Android verziók

0

A Google közzétette a már megszokott havi kimutatását, amelyben a különféle Android verziók elterjedtségét taglalja. A szeptemberi eredmények tartalmaznak érdekességeket, igaz, hatalmas változások egyelőre nem tapasztalhatóak, a legújabb rendszer, az Oreo pedig természetesen még sehol sincsen.

Amennyiben vetünk egy gyors pillantást az itt látható táblázatra akkor máris szembeötlik, hogy a Nougat rendszer 15.8 százalékon áll,  ami enyhe növekedést jelent az előző hónapi 13.5 százalékos részesedéshez képest. A Marshmallow részesedése szinte semmit sem változott, míg a Lollipop 0.4 százalékkal kevesebb készüléken fut augusztushoz képest.

A KitKat egy teljes százalékkal esett vissza, a Jelly Bean pedig szintén látványos csökkenést tudhat magáénak. A Gingerbread, valamint Ice Cream Sandwich – régi szép idők – rendszerek egy százalék alá csökkentek.

A legújabb, frissen bemutatott Oreo rendszer még egyelőre nem szerepel a felsorolásban, mivel a részesedése 0.1 százalék alatt van, de ez vélhetően hamarosan változni fog. Hajrá okostelefon-gyártók!

forrás: Google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid