Az összes Samsung Galaxy S25 modellbe Exynos chip kerülhet

0

Felröppent egy friss pletyka, mely szerint a Samsung Galaxy S25 okostelefonok mindegyike (minden piacon) Exynos chippel a belsejében fog megjelenni. A mobilokat működtető lapkakészlet várhatóan az Exynos 2500 lesz.

Akiknek megtört a bizalma a Samsung házon belül fejlesztett chipsetei iránt, az elmúlt időszakban valamilyen Galaxy S23 vagy egy Galaxy S24 Ultra készüléket vásárolhattak maguknak, ezekben ugyanis még nálunk, Európában is Snapdragon lapka zakatol. A jövő viszont sötétebb lehet mindazok számára, akik Galaxy S25 modellre szeretnénk váltani, és függetlenül attól, hogy melyik értékesítési régióban élnek.

Ugyanakkor a jövőre érkező összes hajlítható okostelefont Snapdragon csúcsprocesszor fogja hajtani a hírek szerint, vagyis ha Exynos-mentes életet szeretnél a Samsung ökoszisztémán belül, 2025-ben érdemes lesz beruházni egy Galaxy Z Fold 7 vagy Galaxy Z Flip 7 modellre, ezekben a még bejelentésre váró Snapdragon 8 Gen 4 chip végzi majd a számításokat. A friss infókat publikáló X-es szivárogtató azt is hozzátette, hogy a jövőre debütáló, Galaxy A sorozatba tartozó mobilokban vagy MediaTek vagy Exynos lapka teljesít majd szolgálatot.

Mivel a szóban forgó mobilok bejelentésére még igen sokat kell várnunk, érdemes fenntartásokkal kezelni az itt leírtakat. Más források egyelőre nem erősítették meg a hírt, így van még némi remény.

Ha pedig mégis így lesz, akkor sem feltétlenül kell pánikba esni, hiszen jelenleg fogalmunk sincs arról, mire lehet képes az Exynos 2500. Talán hozni fogja azt, mint a Snapdragon lapkák, végső soron nem ez lenne az első meglepő történés az okostelefonok világában.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid