Beszólt a Netflixnek a legnagyobb konkurense a jelszómegosztás korlátozása miatt

0

A Netflix nemrég világszerte bejelentette, hogy felszámolja a jelszómegosztást, ami azt jelenti, hogy hamarosan már Magyarországon sem használhatják a fiókunkat olyan személyek, akik külön háztartásban élnek (kivéve ha ráfizetünk az eredeti havidíjra). Nem meglepő módon elég nagy a felháborodás emiatt, sokan a szolgáltatás lemondását fontolgatják, és a Netflix legnagyobb konkurense most ki is használta az alkalmat, hogy ezen élcelődjön.

Évekkel ezelőtt még a Netflixnek sem volt baja a jelszómegosztással, olyannyira, hogy 2017-ben még azzal promózták a szolgáltatást, hogy “Love is sharing a password.”. Most erre az ősrégi Twitter-bejegyzésre válaszolt az Amazon Prime Video brit profilja. A kép arra utal, hogy az Amazon szolgáltatásánál még mindig nincs ilyen megkötés, bárki nézheti a szolgáltatást, akinek megadjuk a jelszavunkat, nem kell egy háztartásban élnie velünk.

Egyébként épp nemrég jött ki egy friss kimutatás arról, hogy milyen streaming szolgáltatásokat néznek a magyar felhasználók. Egyelőre még vezet a Netflix 33%-os részesedéssel, a Prime Video stabilan a második 25%-kal, utánuk pedig szinte fej-fej mellett következik az HBO Max és a Disney+, egyaránt 10% körüli eredménnyel.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid