Duál kijelzős zászlóshajóval készül az LG

0

Miközben a Samsung és a Huawei a hajlítható okostelefonokat próbálja népszerűsíteni – hozzátesszük nem valami túl nagy sikerrel eddig -, addig az LG talán egy teljesen más megközelítést próbál meghonosítani a felhasználók között. Bár az ötlet nem teljesen új, és messze nem eredeti, a dél-koreai vállalat egy olyan okostelefonnal készülhet az idei IFA kiállításra, aminek két kijelzője van.

A tavaly piacra dobott LG V50 ThinQ egyik legérdekesebb tartozéka egy olyan tok volt, ami egy plusz megjelenítőt adott a mobilhoz, afféle majdnem hajlítható okostelefonná alakítva a zászlóshajó készüléket. A Dual Screen tok egy 6,2 colos OLED képernyővel bővítette a már meglévőt, számos multitaszking lehetőséget adva a V50 használatához, de a ráadás kijelző hasznosítható volt játék közben és fotók készítésekor is.

Úgy látszik, az LG látja ebben a koncepcióban a jövőt, és erre az elképzelésre fog épülni az LG V60 ThinQ is, ami az idei IFA expón kerül bemutatásra, Berlin gyönyörű városában. A vállalat még egy rövid kedvcsináló videót is közzétett, melyen a szeptemberben debütáló készülék sokoldalúságát igyekszik bemutatni. Amint az a videón is jól látható, a másodlagos megjelenítő pontosan olyan mérettel és kialakítással rendelkezik, mint a készüléken lévő, ez pedig előrelépés az elődhöz mellékelt tokhoz képest, azon ugyanis a képernyő valamivel kisebb képátlót és szélesebb kávákat kapott.

A plusz képernyő külső oldalán lesz egy kisebb kijelző, amelyen a különböző értesítések, a pontos idő és naptár fog megjelenni. Egyelőre nem tudni, hogy ismét csupán egy tartozékról, vagy egy teljes egészében a ZTE Axon M-et idéző, valódi dupla kijelzős telefonról van-e szó, de bármelyik megoldást választja is az LG, a végeredmény biztosan érdekes lesz.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid