Bivalyerős Xiaomi gamer mobil bukott le

0

Egyelőre a gamer tabletek világában az Nvidia a király, a telefonok között pedig nem volt még érdemi kihívója a Razer Phone-nak. Eddig. A legújabb értesülések szerint a kínai Xiaomi szintén egy gamer okostelefon fejlesztésén dolgozik, a prototípust pedig le is tesztelték, és az eredmények igencsak meggyőzőek. 

Az ázsiai gyártó dolgozói az AnTuTu alkalmazást futtatták le az egyelőre csak Blackshark kódnévre hallgató mobilon, és félelmetes, 270 680 pontot tudtak kifacsarni a masinából. Ez 100 ezerrel több, mint amennyit a Razer készüléke anno elért, de egyébként pár ezer ponttal a Samsung Galaxy S9-et is maga mögé utasítja. A telefonban minden benne van, ami egy bivalyerős gamer okosmobilhoz szükséges, Qualcomm Snapdragon 845 lapka Adreno 630 GPU-val, 8 GB RAM és Android 8.0. A belső tárhely érdekes módon csak 32 GB-os, de ez bizonyára annak tudható be, hogy még nem a végleges készüléket tesztelték.

A kijelző felbontása 2160×1080 képpont, tehát a képarány 18:9, ami azt jelenti, hogy egy modern, a jelenlegi trendeknek megfelelő telefon a végeredmény. Ami az egészet még hihetőbbé teszi, hogy a Xiaomi nemrég indított egy alvállalatot Black Shark néven, ami a mobiljátékokra és a mobilos gamer élményre fókuszál. Lehetséges, hogy a Black Shark első készülékének prototípusa járt a benchmark teszten. Persze véresen komolyan egyelőre nem szabad venni ezeket az értesüléseket hivatalos megerősítés híján.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid