A konkurencia felhasználóit szívatja a OnePlus a legújabb videójában

0

Újabb vicces videóval jelentkezett a OnePlus, amiben szokás szerint a többi gyártó kárára bizonyítja telefonja gyorsaságát, ráadásul ebben a reklámban néhány emberre is “szívrohamot” hoznak.

A cég eddig is előszeretettel hangoztatta, hogy legújabb zászlóshajójuk, a OnePlus 5T a világ jelenlegi leggyorsabb készüléke. Most az utca emberének is be akarták ezt bizonyítani, ezért olyan járókelőket szólítottak le, akik a legújabb csúcsmobilok valamelyikével rendelkeznek.

Akadt itt Note 8, Galaxy S8 és iPhone X is, a feladat pedig egyszerű volt. Szimpla feladatokat kellett végrehajtani a OnePlus 5T ellenében, de ahogy várható volt, mindig az utóbbi nyert. Nem szeretnénk lelőni a poént, mi történt a vesztes telefonokkal, de elöljáróban annyit, hogy rendesen ráijesztettek a tulajdonosokra. :)

Kíváncsiak lennénk a résztvevők véleményére, pláne abban a kis időszakban, amíg azt hitték, hogy oda a telefonjuk. Szerencsére azért kárpótolták őket az ijedtségért, hiszen végül mindenki kapott egy vadonatúj OnePlus 5T-t.

Forrás: Youtube

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid