Elindult az Android 7.1.2 frissítés

0

A Google csarnokaiban folyamatosan zajlik a munkavégzés, amelynek az egyik legújabb áldásos hozadéka a jelenlegi Android frissítés. Az Android 7.1.2 rendszer, miután hetekkel ezelőtt megkapta második béta verzióját, végre elkezdett terjedni végleges változatában is. 

A frissítés már elérhető a Pixel, Pixel XL, Pixel C, Nexus 6P, Nexus 5X, valamint a Nexus Player készülékekre. Az új szoftvert OTA-n keresztül lehet tölteni, de ha esetleg még nem kaptad meg, akkor megtalálod a Google oldalán is.

Azok kedvéért, akik nincsenek teljesen képben, eláruljuk, az Android 7.1.2 nem egy nagy mértékű frissítés, elsősorban hibajavításokból, valamint apróbb fejlesztésekből áll, tehát komoly újításokra nem érdemes számítani. Az viszont mindenképpen jó hír, hogy már tartalmazza az áprilisi biztonsági csomagot. Szintén fontos tudnivaló, hogy a Motorola által gyártott Nexus 6, valamint a HTC gyártósorain készült Nexus 9 modellek már nem fogják megkapni a frissítést.

Vélhetően az Android 7.1.2 az utolsó kisebb frissítés az Android O startja előtt.

forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid