Elindult a Samsung Galaxy Tab S2 modellek Nougat frissítése

1

A Samsung mobilok folyamatos frissülését szemmel követhettük, de a táblagépek tulajdonosai is örülhetnek az Android 7.0 Nougat rendszernek. Elsősorban a felsőkategóriás masinákat birtoklók arcára ülhet ki mosoly, ugyanis a Galaxy Tab S2 variánsokra jut el első körben az adatcsomag. 

Ha esetleg nem lenne tiszta, akkor eláruljuk, hogy a 2015-ben bemutatott Tab S2 modellekről van szó, vagyis a 8.0 hüvelykes, és a 9.7 colos változatokról. Hogy tovább pontosítsunk, a 9.7 inches Wi-Fi kiadás – SM-T810 – most kezdett el frissülni Németországban, valamint a 4G modemmel ellátott 8 colos masina – SM-T715 – úgyszintén, csak Olaszországban.

Az új szoftvernek T715XXU2CQCL, illetve T810XXU2DQCL a build száma, attól függően természetesen, hogy melyik tabletről van szó. Nem érdemes azért óránként a Beállítások menüpontra ugrani, hiszen a frissítés eleve szakaszos, és más országok lakóinak még tovább kell várnia az újításokra. A lényeg: az Android 7.0 rendszer már úton van a tabletek világába is.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid