Ennyit kell majd fizetnünk a legújabb Huawei telefonokért

0

Lassan a Huawei is felfedi kártyáit, és megismerhetjük majd a legújabb mobiljaikat, amelyeknek most az árazására szivárgott ki.

Lement az MWC, és voltak nagy hiányzók telefonos fronton. Ilyen pl. a Huawei, azonban már rájuk sem kell sokat várnunk, mivel március 27-én Párizsban mutatják be a legújabb szériájukat, ami a P20 elnevezést fogja kapni. A hírek szerint érkezik majd egy sima P20 verzió, egy alá pozicionált olcsóbb változat (P20 Lite), és egy minden földi jóval megpakolt Pro kiadás. Korábban egyébként P20 Plus-ként emlegették a legdrágább modellt, de úgy néz ki, hogy végül a P20 Pro nevet választotta a Huawei.

Roland Quandt, egy elég megbízható szivárogtató tett közzé egy érdekes posztot a Twitteren, miszerint a következő árakra számíthatunk a készülékekkel kapcsolatban:

Ezek alapján a sima modell ára 213 ezer Ft lesz, a Pro változat 282 ezer Ft-ba kerülhet, míg a közkedvelt Lite változatért 116 ezer Ft-ot kell majd a boltban hagynunk. Ezek persze átszámolt összegek, hazánkban eltérhet majd a pontos ár.

Forrás: Twitter

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid