Ezek a Meizu telefonok kapnak Lollipop frissítést

0

Tekintve, hogy a kínai gyártók hazánkban is egyre népszerűbbek, biztosan akadnak az olvasóink között is elégedett Meizu okostelefon tulajdonosok. Ha a kiszivárgott információk helytállóak, akkor még boldogabbak lehetnek, hiszen olyan Meizu készülék is megkapja az Android 5.0-t, ami idén lesz három éves.

Bár hivatalos megerősítés még nem érkezett, de úgy néz ki, hogy kiszivárgott a Meizu frissítési ütemterve, amit itt láthattok:

meizu-flyme-5-updates

A következő mobilok kaphatják meg az Android 5.0-t, természetesen a gyártó saját, Flyme OS elnevezésű felhasználói felületével: MX4 Pro, MX4, MX3, MX2, és M1. Az M1 jelzés egyébként egyszerre utal az M1-re, illetve az M1 Note-ra is. A vállalat hozzáállása példaértékű, hiszen az MX2 2012 második felében jelent meg, ennek tükrében pedig jó néhány nagyobb gyártónak érdemes lenne átértékelni az elképzelését a támogatás fogalmáról.

Hogy a konkrét időpontokkal se legyek az adósotok: az MX4 és az MX4 Pro április 28-án, az MX3 és az MX2 valamikor májusban, míg az M1 széria tagjai június tájékán kaphatják meg a frissített operációs rendszert.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid