Keret nélküli kijelzővel jön az új Oppo R7

0

Nem is olyan régen adtunk hírt arról, hogy az Oppo egy új, ultravékony zászlóshajóval készül, amely valószínűleg az R7 nevet fogja kapni. Erről a mobilról most állítólag kiszivárgott néhány fotó, amelyeken jól látható, hogy nem csupán karcsúságával, hanem gyönyörű szép, keret nélküli kijelzőjével is hódítani fog az újdonság. 

A konkrét specifikációkról egyelőre nem tudni sokat, de az szinte biztosra vehető, hogy a burkolat alatt egy MediaTek MT6795 processzor fog ketyegni, a hátlapon pedig egy 20.7 megapixeles kamerára számíthatunk. Sejthető még minimum 3 GB RAM, valamint egy méretes belső tárhely is.

oppo r7

A kijelzőről annyit tudni, hogy 5.5 hüvelykes lesz, és állítólag ugyanazt a technológiát használják majd nála, mint amit a Sharp Aquos Crystal esetében. A készülék további említésre méltó tulajdonságai közé tartozik még, hogy támogatni fogja az LTE hálózatokat, és hogy irtózatosan vékony lesz (az előd mindössze 4.85 mm vastag volt).

oppo r7 2

Azt egyelőre nem tudni, hogy a kínai vállalat pontosan mikor fedi fel hivatalosan az R7-et, de valószínű, hogy nemzetközileg is kapható lesz majd a vékony és dizájnos újdonság.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid