Ezek voltak a leggyorsabb telefonok februárban az AnTuTu szerint

0

Valószínűleg nem kell egyik olvasónk számára sem bemutatni az AnTuTu szintetikus tesztprogramot, ami főként az okostelefonok teljesítményét hivatott mérni, és persze időről időre rangsorolja is azokat. Bár a Google nemrég törölte az appot a Play Áruházól, most befutott a februári globális toplista, amiben külön összesítést kaptak a zászlóshajók, valamint a középkategóriás mobilok.

A legjobban teljesítő felsőkategóriás okostelefon az Asus ROG Phone 2 volt, annak is egy olyan variánsa, amiben 12 GB RAM, valamint 512 GB belső tárhely szaggatja az istrángot a Qualcomm Snapdragon 855+ lapkakészlet mellett. A középkategóriás ajánlatok között most a Xiaomi Redmi Note 8 Pro vitte a prímet, belsejében MediaTek Helio G90T chipsettel. Persze jöhetne a jogos kérdés, hogy hol vannak a Qualcomm Snapdragon 865-ös mobilok, az AnTuTu oldaláról pedig az a nyilatkozat érkezett, hogy egyelőre túl kevés mérési adat állt rendelkezésre. A márciusi toplistán már egész biztosan szerepelni fognak.

Legerősebb csúcsmobilok februárban

Legerősebb középkategóriás mobilok februárban

Nyilván nem egy benchmark alkalmazás mondja meg egy adott telefonról, hogy mennyire használható a hétköznapokban, mindenesetre adhat némi támpontot afelől, hogy egy bizonyos készülék mennyire felelhet meg az igényeinknek. Kezeljük helyén ezeket az infókat, és ha új telefon vásárlása előtt állunk, olvassunk el valódi véleményeket is a teszteredmények mellett, vagy próbáljuk ki valahol a számunkra szimpatikus portékát. Te látod a kedvencedet a listák valamelyikén?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid