Február 14-én érkezik a Redmi A3

0

A belépőszinten is zajlik az élet, az olcsó okostelefonok iránt érdeklődőknek pedig hamarosan egy új mobil áll majd rendelkezésre, a Redmi A3. Habár a készülék először az indiai piacon lesz elérhető, később valószínűleg más régiókban is forgalomba kerül, és most a gyártó maga osztott meg néhány részletet a jellemzői kapcsán.

A Redmi A3 február 14-én debütál Indiában, néhány érdekességet pedig a gyártó fedett fel az okostelefon kapcsán. Igaz, korábban kiszivárgott néhány fotó is a telefonról és a dobozáról, így már tudunk pár dolgot az A3-ról.

Az egyik, hogy a megjelenítő 6,71 hüvelykes lesz, mégpedig 90 Hz-es képfrissítési rátával, és ezt most a hivatalos forrás is megerősíti. Lassan a legolcsóbb Android mobilok is biztosítják a 60 Hz-nél folyamatosabb megjelenítést, ami elgondolkodtató lehetne a másik oldal számára.

Az okostelefon elérhető lesz 6 GB RAM-mal is, amely mellé további 6-ot lehet majd virtuálisan aktiválni, a háttértár kárára. A korábban napvilágra került fotón 4/128 GB-os konfigurációt látni, vagyis a Redmi nem a 6 GB RAM-ot tette az alappá, de az is örömteli, hogy biztosít egy további opciót a vásárlóknak, akik a Redmi A2+ esetében be kellett, hogy érjék 4 GB operatív memóriával, és a legszerényebb kiszerelés csak 2/32 GB-os volt.

A korábbi micro USB portot végre USB-C váltja, a töltési sebességet nem részletezik, de vélhetően marad a korábbi 10 watt. A telep kapacitása sem változik, 5000 mAh-nyi kakaó lesz a készülékben.

A kiszivárgott képeken látni lehetett az új, kör alakú kameradizájnt, ami igencsak masszívnak tűnik, erre gyártó csak mint vadonatúj, prémium Halo Design hivatkozik.

A Xiaomi egyelőre nem közölte, milyen áron tervezik forgalmazni a Redmi A3-at, de mivel napokon belül itt a bemutató, hamarosan ez a részlet is kiderül. A Redmi A2 27 ezer forinttal egyenértékű helyi pénzért volt kapható 2/32 GB-os kiszerelésben, a 4/128 GB-os konfiguráció pedig 37 ezer forintnak megfelelő rúpiát kóstált. Az új modellnek sem kellene sokkal többe kerülnie. Ahogyan fentebb is írtuk, a Redmi A3 valószínűleg kapható lesz Indián kívül is, de ennek részleteiről egyelőre nem tudni semmit.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid