Februárban jöhet a Redmi X, ami a Note 7-nél is ütősebb lesz

0

Nagyon úgy tűnik, hogy a Redmi nem ül a babérjain, és az anyacéghez hasonló tempóban fogja kiadni a jobbnál jobb mobilokat, a következőre pedig már nem is kell sokat várni.

A Redmi X kódnév már hamarabb is előkerült, ám végül a Redmi Note 7 nevű készüléket mutatta be a Xiaomiból kivált leányvállalat. Erről mi is beszámoltunk nektek, hiszen a 150 dolláros indulóárával szuper vételnek tűnik, ráadásul ebbe az árba még egy 48 MP-es kamera is belefért.

Most azonban már tényleg a Redmi X-en a sor, melynek bemutatóját egy frissen kikerült poszter leplezi le. A képen a név mellett még a február 15-ei dátum is látható, amelyet azonban a gyártó hivatalosan még nem erősített meg. Sajnos a kínai írásjeleket nem tudjuk dekódolni, ám állítólag arra mutat rá a szöveg, hogy a készülék már kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasóval lesz szerelve.

Kiszivárgott teaser kép

A Redmi X erősebb hardverrel ékezhet, mint a Note 7, és elképzelhető, hogy már a Snapdragon 710-es chip dorombol majd benne. Ha a poszter nem lenne, akkor egyébként mi a Redmi Note 7 Pro megjelenésére számítanánk, mivel ezt is februárra pletykálták, méghozzá Snapdragon 675-tel és 48 MP-es Sony kamerával szerelve. Lehet, hogy a két modell egy és ugyanaz?

Szerencsére már nem kell rá sokat várni, és február közepén megtudjuk, hogy mit is tartogat számunkra a Redmi legújabb mobilja. Az árcédulára különösen kíváncsiak vagyunk, hiszen az erősebb chip és a kijelzőbe épített biometrikus szenzor azért jócskán megdobja a költségeket.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid