Frissítést kap a Sony Xperia Z3+ és a Z4 Tablet

0

A japán gyártó két csúcskategóriás újdonsága hamarosan egy új szoftvert fog kapni, amelyet már a PTCRB is jóváhagyott. A frissítés build száma 28.0.A.7.24 lesz.

Ha esetleg nem hallottál volna a PCTRB-ről, akkor eláruljuk, hogy ez nem más, mint az észak-amerikai mobilszolgáltatók közös certifikációs fóruma. A szervezet zöld utat adott a japánok készülékeire szánt javításnak, ami vélhetően nemsokára elérhetővé is válik.

Xperia-Z3-firmware_28.0.A.7.24

Sajnos az még nem derült ki egyértelműen, hogy ez az a frissítés lesz-e, amelynek révén a Sony a Qualcomm Snapdragon 810 túlmelegedési problémáit orvosolná. Tekintve, hogy az Xperia Z3+ és a Z4 Tablet értékesítése ebben a hónapban indul, lehetséges, hogy ebben a szoftverben már benne van az említett javítás, legalábbis ez logikus lépés lenne a japánok részéről, ha nem akarnak elégedetlen vásárlókat szerezni.

Ahogy korábban már írtuk, egy szoftveres javítás valóban gyógyír lehet a túlmelegedésre, ugyanakkor jelentősen visszavenne a készülékek teljesítményéből.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid