A Google Pixel 7 Pro prototípusát is lefotózták

0

Már azelőtt is folyamatosan szivárogtatták az információkat és a képanyagokat a Google Pixel 7 mobilok kapcsán, hogy valaki feltette volna az egyik prototípust az eBay-re. Az mondjuk éppen az alapmodell volt, de nem kellett sokat várni, és íme, valaki lencsevégre kapta a Pro kiadást is, amelyet ugyan most nem akarnak eladni,  csak szeretnék megmutatni a nagyérdeműnek, hónapokkal a megjelenés előtt.

A Pixel 7 és a Pixel 7 Pro dizájnja nagyjából azonos, azt leszámítva, hogy utóbbi rendelkezik egy plusz kamerával, a kijelzője pedig hajlított. A kamerasáv továbbra is jelen van, továbbra is jól néz ki, nagyjából ugyanolyan, mint a Pixel 6 telefonokon, de azért történt néhány apró változtatás a formaterven.

Az eszközinformációt mutató fénykép mondjuk elég érdekes, mert a telefont Cubot Cheetah 2 néven illeti az összesítő. A Cheetah stimmel, ez a Pixel 7 Pro fejlesztés alatti kódneve, viszont a Cubot egy kínai gyártó, ami szintén okostelefonokkal házzal, rendszeres olvasóink már valószínűleg jól ismerik.

Hogy miként jön össze a kettő, azt nem tudni, talán a Cubot valamilyen módon részt vesz a gyártási folyamatokban, de ez egyelőre csak ötletelés. Amúgy valamikor nagyon régen volt egy Cubot Cheetah nevű mobil, de a képen tuti nem az van, ez már a képernyő körüli keretek alapján is könnyedén kitalálható.

A rejtély egyelőre megfejtetlen marad, az viszont jól látható a legfelső képen, hogy ugyanaz a spéci logó került a Pixel 7 Pro hátoldalára, mint amit azon a Pixel 7 prototípuson láthattunk, amit pár nappal ezelőtt tettek fel az internetre eladási célzattal. Az ilyen logók alkalmazása egyébként arra szolgál, hogy a Google megnehezítse a szivárogtatók számára a pontos típus meghatározását. Mondjuk ez jelen esetben igencsak felesleges, mivel a kamerasáv azonnal lebuktatja a készüléket.

A Google Pixel 7 és Pixel 7 Pro mobilok valamikor ősszel, valószínűleg októberben fognak megjelenni, de ha ilyen ütemben érkeznek a szivárogtatások és a képek, nem túl sok meglepetés vár ránk azon a bizonyos bemutatón.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid