A Google újra megmutatta a Pixel 6-ot, és úgy néz ki, a bemutató dátuma is megvan

0

A Google a hivatalos Instagram-oldalán közzétett egy promóciós képet, amin a hamarosan debütáló Pixel 6 kapja a főszerepet, ráadásul egy videóban végre élőben is elénk tárja a okostelefont. Amellett, hogy a keresőóriás ismét megmutatta a régen várt zászlóshajót, talán a bemutató dátumát is leplezte.  

A Google igazából már megmutatta nekünk az új Pixel 6 mobilokat, elénk tárta dizájnjukat, félig-meddig lerántva a leplet az újdonságokról. Mivel nyakunkon van az új iPhone modellek bemutatója, a keresőóriásnak is muszáj elkezdenie komolyabban reklámozni a saját portékáját, ami szintén ősszel érkezik, akárcsak az almás készülékek.

A reklámkampány egyik fele egy videó, amin végre nem csupán render formájában láthatjuk a Pixel 6-ot, hanem teljes valójában, emberek kezében. Elsősorban a kamerás képességeket és az Android 12 külsejét helyezi fókuszba a felvétel, de a házon belül fejlesztett Tensor lapkakészlet is említésre kerül. A promóció másik felét a Google Instagram-oldalán tették közzé, a publikált képen szintén az alapmodellt mutatják be, illetve az általa futtatott Android 12 rendszert.

Ha figyelmesebben nézzük a képet, akkor ki lehet venni egy dátumot: 19-e, csütörtök. Egyesek szerint ez akár a bemutató napja lehet, amire ilyen formában utal a Google. Egyelőre nem jelentették be, hogy pontosan mikor debütálnak a Google Pixel 6 készülékek, de bizonyos hírek szerint az előrendelés október 19-én kezdődhet, és ami azt illeti, ez a nap éppen csütörtökre esik. Persze nem érdemes minden pénzünket megtenni erre a dátumra, fogadások helyett inkább várjuk meg a Google-t, hogy leleplezze a Google Pixel 6 és Pixel 6 Pro bemutatójának napját.

Forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid