Hamarosan érkezik a LeTV Le Max Pro

0

Emlékeztek még az első (és jelenleg még egyetlen) Qualcomm Snapdragon 820-szal szerelt okostelefonra, a LeTV Le Max Pro-ra? A CES-en megvillantott mobil most került egyet a kínai telekommunikációs hivatalnál (TENAA), ahol zöld utat kapott, így a csúcstelefon már biztosan nem lehet messze a forgalomba kerüléstől.

Összegezzük újra, mit is tartalmaz a Le Max Pro hardveres kiépítése: 6.33 inches QHD felbontású megjelenítő, 167 x 83.4 x 8.95 mm-es dimenziók, 201 grammos tömeg, és bár a TENAA nem listázta, de a spekulációk szerint egy 3400 mAh-s telep kerülhet a készülékbe, akárcsak a “sima” Le Max modellbe.

le max pro tenaa 1

A lapkán kívül a rendszer zavartalan, és csúcsmodellekhez méltó működését 4 GB rendszermemória, valamint egy 64 GB-os belső tárhely biztosítja, legalábbis a teszteléseket egy ilyen méretű adattárolóval ellátott modellen végezték a kínai hivatalnokok. A Le Max Pro egyébként 130 ezer pont fölötti eredményre képes az AnTuTu tesztjén, ami jól jelzi, hogy egy igazi fenevaddal van dolgunk.

letv-le-max-pro-06 letv-le-max-pro-01

A fényképezni vágyóknak lehetőségük van igénybe venni a hátlapon található 21 megapixeles szenzort, illetve az előlapra szerelt 4 megapixeles egységet, videót azonban valamiért csak Full HD-ban rögzít a készülék.

le max pro tenaa 2

A várható ár 535 dollár körül alakul, ugyanakkor még nem tudni, mely országokban lehet majd beszerezni a telefont.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid