Hamarosan jön az EMUI 9.0

0

A Huawei meghatározó résztvevője volt az idei IFA kiállításnak Berlinben, ahol leleplezték a Mate 20 Lite készüléket, bemutatták a legelső 7 nanométeres csíkszélességű chipsetet a Kirin 980 személyében, és bár hozzánk nem igen jutnak el, a P20 és a P20 Pro új színekben is elérhetővé vált. Ezzel azonban nem ért véget a klassz dolgok sora, mert hamarosan érkezik az EMUI felhasználói felület 9.0 verziója, és ez adhat némi okot örömre, no meg persze izgalomra!

Egyáltalán nem meglepő módon az új interfész Android Pie alapokon fog nyugodni, rengeteg új funkcióval érkezik, és nem mellesleg már keresik is a bétatesztelőket, hogy próbára tegyék az új felületet. A kínai cég állítása szerint egyszerűbb, élvezhetőbb, és még következetesebb felhasználói élményt biztosít majd.

Az EMUI 9.0-nak már alapból részét képezi a GPU Turbo technológia, az alkalmazások sokkal gyorsabban fognak indulni, ezen felül rendelkezésre áll majd a fejlett jelszókezelés. A HiVision egy utazási asszisztens lesz gyárilag a rendszerbe építve, a Digital Wellbeing pedig naprakész információkkal szolgálni arról, mennyit használod az okostelefonod és mikor érdemes kicsit letenni azt.

Az EMUI 9.0 keresi azokat a bétatesztelőket, akiknek Huawei P20, Huawei P20 Pro, Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro készülék van a birtokában. Az interfész ezenkívül mindenképpen meg fog érkezni a Honor 10, Honor Play és Honor View 10 mobilokra.

Az október 16-án Londonban debütáló Mate 20 széria tagjai valószínűleg már gyárilag az új felülettel fognak érkezni. Vélhetően ez a nap lesz az új EMUI debütálásának hivatalos dátuma, amit a többi készülék frissítés formájában kap majd meg.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid