Rövid bemutató videón a One UI 5 új funkciói

0

A Samsung megkezdte a One UI 5 stabil kiadásának terjesztését, elsőként a Galaxy S22 sorozat tagjaira lehet letölteni az új rendszert, egészen pontosan a készülékek Exynos lapkás változataira. Ha esetleg valakinek kétségei lennének afelől, hogy miért érdemes telepíteni a frissítést – ami természetesen további modellekre is érkezni fog – a Samsung készített egy bemutató videót, amely mindössze két perc alatt ismerteti az új szoftver funkcióit.

Mindössze két percet vesz el az életünkből a Samsung One UI 5-öt bemutató videója. Egyebek mellett a dél-koreai cég új automatikus és manuális testreszabási funkciókat adott a rendszerhez, így a felhasználók okostelefonjának vagy okosórájának interfésze pontosan úgy nézhet ki, ahogyan a tulajdonos akarja. Persze akadnak praktikus jellegű fejlesztések is, ilyenek az egymásra helyezett widgetek, amelyek segítségével helyet takaríthatunk meg a kezdőképernyőn.

Az új rendszernek köszönhetően még jobban ki lehet majd használni a nagyobb képernyővel szerelt készülékek méretesebb megjelenítőjét. Az olyan mobilok, mint például a Galaxy Z Fold modellek, mostantól az asztali rendszerekre emlékeztető tálcával rendelkeznek, ami jó szolgálatot fog tenni multitaszking közben.

A One UI 5 az adatvédelmi és biztonsági beállítások vezérlőit egyetlen képernyőre pakolta, és a rendszer automatikus figyelmeztetéseket küld, ha azt érzékeli, valami gyanús dolog történik a háttérben. Ha esetleg ez a videós bemutató nem volna elegendő, akkor a One UI 5 hivatalos oldalára kattintva még többet tudhattok meg a Samsung új, Android 13-as felületéről.

Forrás: Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid