Hivatalos: ekkor jön a Samsung Galaxy S20 és a Fold 2

0

A Samsung végre hivatalosan is elárulta, hogy mikor érkeznek az új Galaxy csúcsmobilok. A végleges nevüket még nem fedték fel, de egy bő hónap múlva minden kiderül.

Már tavaly is az MWC kiállítás előtt leplezte le újdonságait a Samsung, február 20-án, így nem kellett osztoznia más gyártókkal a felhasználók figyelmén. Idén is ez lesz a helyzet, de a bemutatót még korábbra tűzték ki. A következő Unpacked esemény 2020. február 11-én lesz, amelyen több érdekes Samsung mobilra is számítunk.

A Samsung azt írja közleményében, hogy “új, innovatív készülékeket fognak bemutatni, amelyek alakítani fogják a következő évtized mobilos élményét.”

Természetesen jönnek az új Galaxy S csúcsmobilok, amelyek S11 helyett az S20 nevet kaphatják. A legutóbbi infók szerint a legkisebb modell az alap Galaxy S20 lesz, és számítunk még egy nagyobb Plus, valamint egy még nagyobb Ultra változata.

Ez lehet a Galaxy S20

Az S11/S20 mobilok nagyot fejlődhetnek kijelzőben (120 Hz), akkumulátorban és kamerák téren is (108 MP, 5x optikai zoom). A legnagyobb dobás azonban mégis a “Galaxy Fold 2” lehet, amely egy kompakt, hajlítható kijelzős kagylótelefon lesz, akárcsak az új Motorola Razr.

A készülék nem csak a különleges kialakításával, hanem a viszonylag kedvező árával is hódíthat, ugyanis állítólag nagyjából felébe fog kerülni az első generációs Foldnak. Persze az ezer dollárt megközelítő árcédulával azért ez sem lesz egy filléres tétel.

Forrás: Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid