Hivatalos a Samsung Galaxy M32 5G

0

Igen, volt már korábban egy Samsung Galaxy M32 készülék, nem is olyan régen, júniusban, ám abban a telefonban MediaTek Helio G80 lapkakészlet teljesített szolgálatot. Most viszont bemutatták az 5G-s verziót Dimensity chippel és más érdekességekkel. 

A 4G verzióval ellentétben ezt a készüléket MediaTek Dimensity 700 lapka hajtja, és választható lesz 6/128 és 8/128 GB-os kiszerelésekben. Akármelyik változatot is preferálja a jövendőbeli tulajdonos, a micro SD bővítés opciója ott lesz, akár egy 1 TB-os kártyát is használhatunk a célra.

A Samsung Galaxy M32 5G megjelenítője 6,5 colos, a felbontás pedig HD+, a kialakítás Infinity-V, vagyis egy csepp alakú szenzorsziget található a képernyő felső részén. Sajnos ez nem annyira penge, mint az LTE változat 90 Hz-es Full HD+ panelje.

Az előlapi kamera egyébként 13 megapixeles, míg a hátoldalon egy 48 megapixeles elsődleges, egy 8 megapixeles ultraszéles, egy 5 megapixeles makró, illetve egy 2 megapixeles mélységérzékelő kamera található.

Az okostelefon energiaellátását egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, a telep 15 wattos adapterekkel tölthető. Ez így szintén nem annyira penge, mint az eredeti indiai modell 6000 mAh-s aksija, habár a nemzetközi verzió kapacitása egyezik, az viszont 25 wattos adapterekkel is kompatibilis.

Ami még a telefon kapcsán említést érdemelt, az az oldalsó keretre szerelt ujjlenyomat-olvasó, az Android 11 alapokon nyugvó One UI 3.1, illetve a beígért két éves támogatás, Samsung Knox biztonsági csomaggal kiegészítve.

A Samsung Galaxy M32 5G fekete és kék árnyalatokban lesz kapható, a forgalmazás szeptember másodikán kezdődik, első körben Indiában, nemzetközi értékesítésről egyelőre nincsenek részletek. A 6/128 GB-os modell helyi pénzből átszámítva megközelítőleg 280, a 8 GB RAM-mal szerelt változat pedig 310 dollárért lesz kapható.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid