Így néz ki szétszerelve a két kijelzős Vivo NEX Dual Display Edition

0

Egy nem éppen túl gyakori, bár nem is minden előzmény nélküli koncepciót képvisel a Vivo NEX Dual Display Edition. Természetesen a két kijelzővel rendelkező okostelefon gondolata felvet egy rakás kérdést tartósságról, javíthatóságról, és más hasonlókról. A mobilok hóhéra, Zack Nelson fogta a telefont, és szétszerelte, így mi is betekintést nyerhetünk a készülék belsejében található mérnöki megoldásokba.

Nem ez az első alkalom, hogy ezt a telefont valaki szétkapja, viszont Zack már többszörösen bizonyította objektivitását és hozzáértését, így mindenképpen érdemes meghallgatni, amit mond. Az alábbiakban megtekinthető a Vivo NEX Dual Display Edition szétbontása, a vizuális élményt nyilván lehet önmagában is élvezni, ám a videó teljes megértéséhez szükséges lesz némi angol nyelvtudás.

A készülék szétszedése egyáltalán nem egy könnyű feladat, csak gyakorlott ujjaknak érdemes a mobil házában matatnia, ráadásul odabent is lesznek meglepetések szép számmal. A javítási munkákat az sem könnyíti, hogy a bent található alkatrészek zöme az elsődleges kijelzőhöz vannak rögzítve, míg a másodlagos képernyő a telefon fém keretére van ráfogatva. Ez már csak azért is muris, mert így simán lehet használni a telefon kijelzőit egymás mellett, mivel a hátlapi kijelzőt csupán egyetlen szalagkábel köti az alaplaphoz. Igazából nem szaporítanánk a szót, tekintsétek meg Ti is ezt a rövid felvételt, és vonjátok le a számotokra megfelelő konzekvenciát. A hasonló munkálatokat senkinek nem javasoljuk a szükséges felszerelés és műszerészi ismeret nélkül, az ilyesmit hagyjátok a szakértőkre.

Forrás: JerryRigEverything

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid