Ilyen lesz a kanárisárga Samsung Galaxy S10E

0

Bár egyelőre nem tudjuk teljes bizonyossággal állítani, hogy az alábbi renderek minden kétséget kizáróan valódiak, de ha minden igaz, akkor lentebb a kanárisárga Samsung Galaxy S10E készüléket láthatjuk. Mi tagadás, elsőre elég rikítónak tűnik a koreai zászlóshajó ebben az árnyalatban, ám biztosak vagyunk abban, hogy ez a szín is népszerű lesz.

Az alábbi rendereken látható formaterv egyezik a korábban már napvilágra került hasonló képekkel, amelyek szintén a telefont ábrázolták – állítólag. Bár a kép maga kissé homályos, remekül látható rajta a telefon 5,8 colos képernyője, illetve az AMOLED panelen lévő bevágás, ami az előlapi kamerának ad majd otthont. A hátlap legfőbb ékessége pedig a duál kamerarendszer lesz, melyet szintén jól látni ezeken a számítógéppel szerkesztett képeken. Az ujjlenyomat-olvasó a mobil oldalán foglal helyet, ellentétben drágább testvéreivel, mivel az S10 és az S10+ kijelzőbe épített biometrikus szenzort kapnak.

Az exkluzív sárga árnyalaton kívül még prizmafekete, smaragdzöld, és gyöngyfehér változatok is forgalomba kerülnek majd.

A Galaxy S10E február 20-án kerül bemutatásra és az előrendelés már aznap megindul. A kiszállítás március 8-án veszi kezdetét. A várható ár 750 euró körül alakul, ezért az összegért cserébe egy olyan modell kerül birtokunkba, amiben 6 GB RAM és 128 GB háttértár található. Nektek mennyire tetszik ez a rikító sárga Galaxy S10E?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid