iPhone XS Max vs Xiaomi Pocophone F1 sebességteszt

0

OnePlus 6 és az új iPhone Xs Max küzdelméről már írtunk, de egy még olcsóbb csúcsmobillal is összeeresztették nemrég az Apple telefonját, és az eredmény elég meglepő lett.

A Pocophone F1 ára olyan 95 és 115 ezer Ft között mozog, míg az iPhone XS Max nálunk 440 ezer Ft-tól indul, tehát olyan 4-szeres a különbség. Persze nyilván az Apple mobilja sokkal több csúcstechnológiát vonultat fel, és sok szempontból jobb, de vajon gyorsabb is Xiaomi készülékénél?

A videó meglepő eredménnyel zárul, ugyanis az erősebb, modernebb hardver ellenére a mindennapi használat során a Pocophone F1 tűnik gyorsabbnak. Az appok többsége sebesebben indul, és még a játékok betöltésénél sem tud egyérelmű fölényt szerezni az Apple mobilja. A multitaszking szintén jobban működött egy hajszálnyival a kínai versenyzőn, hiszen a Xiaomi telefonja egyetlen háttérben furó appot sem zárt be, míg az iPhone esetében az egyik játékot újra töltötte a rendszer.

Persze ez csak egyetlen teszt, biztosan lehetett volna más végeredmény is, de azért elég meglepő, hogy nem csak tartja az iramot az olcsó Pocophone, hanem sok esetben még egy kicsit gyorsabb is az iPhone XS Max-nál. Persze ettől még nyilván nem ér fel a 4-szer olyan drága konkurenshez, de mindenképpen érdekes látni egy ilyen összehasonlítást.

Kapcsolódó cikkek:

Forrás: XEETECHCARE

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid