Friss renderképeken a Huawei P50 formaterve

0

Habár a készülékek debütálása egyelőre bizonytalan, azt nem lehet mondani, hogy hiányt szenvednénk a Huawei P50 modellek formatervét bemutató képanyagban. Most az alap készülék lesz a főszerepben, amelyről kiváló minőségű renderek bukkantak fel, mégpedig Waqar Khan jóvoltából, aki a fejlesztés alatt lévő telefonról szóló híreszteléseket és vázlatokat használta fel munkája során. (A végleges dizájn tehát nem biztos, hogy 100%-osan ilyen lesz, de valami hasonlóra lehet számítani.)

A Huawei P50 sokban hasonlít a Huawei P50 Pro-ra, amelyről már szintén kerültek ki hasonló renderek. A mobil képrögzítő egységeit két hatalmas kör foglalja magában a készülék hátoldalán, a rendereken két szenzor látható minden egyes körben, ami összesen négy érzékelőt jelent.

A Huawei P50, ha minden igaz, egy széles látószögű, egy ultraszéles látószögű, valamint egy hagyományos telefotó kamerával igyekszik majd csapdába ejteni a fényt, ehhez képest a Pro modell a széles és ultraszéles látószögű szenzorok mellett egy periszkópos modullal is büszkélkedhet majd. A P50 Pro+ kiadást pedig még egy 3D ToF érzékelővel is felszerelik a periszkópos és normál telefotó egységek mellett, amelyeket szintén széles és ultraszéles lencsék egészítenek ki.

Utóbbi kettő mobil hátoldalán az elsődleges érzékelő posztját egy Sony IMX800 modul töltheti be, amiről azt beszélik, hogy az első okostelefonokba szánt 1 hüvelykes kameraszenzor lesz. A modul a P40 szériánál használt Sony IMX700 utódja.

A Huawei P50 kapcsán azt beszélik, hogy összesen négyféle színben lesz majd kapható, a készüléket fehér, fekete, kék és bézs árnyalatban választhatjuk majd.

A Huawei P50 modellek eredetileg a hagyománynak megfelelően márciusban debütáltak volna, de a legújabb információk szerint a bemutató dátumát májusig, vagy akár júniusig is elhalaszthatták a kínai gyártó döntéshozói.

Az értesülések alapján úgy tudni, hogy az újdonságok belsejében Kirin 9000 chipset végezheti a számításokat, és az első  mobilok lesznek, amelyek már gyárilag a kínai vállalat házon belül fejlesztett operációs rendszerét, vagyis a Harmony OS-t futtatják.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid