Kedvcsináló képen a 6 GB RAM-mal és brutális aksival szerelt új kínai csoda

0

Korábban már írtunk arról, milyen félelmetes akkuval – és más jóságokkal – ellátott okostelefonnal készül az ázsiai Gionee. A Gionee M2017 a TENAA oldalán tűnt fel legutóbb, a mostani cikk apropója pedig az, hogy a gyártó egy kedvcsináló plakátot tett közzé.

A teaser fotón a kínai színészpárost, Xu Fant, illetve Feng Xiaogangot lehet látni, utóbbinak pedig ott a kezében a kérdéses okostelefon. Az M2017 legfontosabb fegyverténye természetesen a masszív akkumulátor, amelynek kapacitása 7000 milliamperóra lesz, de ez még közel sem minden. A telefon belsejében 6 GB RAM-ot és egy nyolcmagos, 1.96 GHz-en duruzsoló processzort is találni, az apró hardverelemeket pedig egy 5.7 colos, QHD felbontású hajlított megjelenítő takarásában találhatjuk majd.

gionee-m2017-teaser

A mobil hátlapján egy 12, valamint egy 13 megapixeles érzékelőből álló duál kamerakiépítés lesz, míg a frontoldalon egy 8 megapixeles szenzor les majd alkalmas szelfik után. A készülék térbeli jellemzői 155.2×77.6×10.65 mm-esek, míg mérlegre helyezve 230 grammot nyom, ami továbbra is jól hangzik ehhez a hatalmas telephez képest.

the-gionee-m2017-is-certified-in-china-by-tenaa-nbsp the-gionee-m2017-is-certified-in-china-by-tenaa-nbsp-1gionee-m2017-01

Annyit tudni még, hogy a Gionee M2017 – ez nem feltétlenül a végleges név – Android 6.0.1 Marshmallow rendszert fog futtatni. Az árról, illetve az elérhetőségről jelenleg még nem tudni semmit, de mivel megindult a termék promózása, hamarosan megtörténhet a bemutató.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid